Púder Nélkül

2011.01.22. 13:50

Angyalbeszéd: nem vagyunk egyedül

Ugye, te is beszélgettél már angyalokkal? Legalább az őrangyalodat megkérted már valamire, ami fontos volt számodra. Nincs ebben semmi különös, ez az angyalok dolga.

Németh F. Bernadett

Az angyalokkal való kommunikációt pedig meg lehet tanulni. De miért érdemes?A transzcendencia elvesztésével együtt jár az ember elbizonytalanodása: vajon képes lesz-e megoldani az előtte tornyosuló feladatokat? Óriási változások tapasztalhatók - életünk során, és nagy változások előtt állunk, miközben - csodálatos spirituális átalakuláson megy keresztül a Föld, beleértve személyes fejlődésünket is.

Az angyalokkal való kapcsolatteremtés mindenki számára elérhető. Teljesen nyitottan és örömteli módon közelednek, sok humort és jó híreket hoznak életünkbe  ha kérjük. Mivel bolygónkra egyre több fény és szeretet érkezik, s ha emellett az angyalokat segítségül hívod világi és egyéb céljaid elérésére, biztosak lehetünk abban, hogy minden a magasabb akarat szándékában áll, és nem csak a mi akaratunk valósul meg egyedül.

- Így együttműködve kezdjük megérteni, hogy nem vagyunk egyedül, hanem segítséget és útmutatást kapunk. Nyitottabbá válunk a hála érzése felé, s ebben az állapotban csodák is történhetnek - magyarázta Zöld-Balogh Ágnes angyaltanár, akitől azt is megtudtuk, hogy az angyalbeszédet nemcsak el lehet sajátítani, de aki elég érzékeny, érzi is ezeknek a fénylényeknek a jelenlétét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!