Púder Nélkül

2016.01.30. 09:01

Szeretné, ha kedvese olyan üdén nézne vissza önre,mint régen? - Mutatjuk a titkot

Sokaknak nem okoz fejtörést, mit ajándékozzanak a kedvesüknek Valentin-napra, vesznek virágot, csokit, valami kedves figurát is készítenek. Gyűjthetünk más ötleteket is.

Tóth Tímea

Ha meglepetést akarnak okozni, adhatnak testi-lelki felkészítésként az ünnep alkalmából egy arcmasszázssorozatot is. Persze semmi másért, mint a derűs mosolyért, amely garantált akkor is, ha befizetik párjukat egy szalonba, és akkor is, ha saját kezűleg végzik el, nem nehéz. Az arcmasszázs jótékony hatásaiba Holdosi Anett gyógymasszőr avatott be minket.

- A kezelés azzal kezdődik, hogy le kell venni az ékszereket, hadd áramoljon az energia szabadon. Valósággal fellélegzik az ember a megszokott tárgyai nélkül - hallottuk tőle. - Letisztítjuk az arcot, majd olajjal vagy krémmel, esetleg azok nélkül, de nyugodt mozdulatokkal masszírozni kezdjük, pár perc is elég, hogy újjáéledjen az ember. A lassú simításoknak relaxáló, a gyorsabb, frissítő masszázsnak élénkítő hatása van, feszesíti a kötőszöveteket. Masszázzsal el lehet tüntetni a kisebb, makacs ráncokat, jó a mitesszeres, pattanásos bőrnek, mert méregtelenít, felgyorsítja az anyagcserét. Lehet használni feszesítő és/vagy hidratáló arckrémeket. Zsíros bőrre jó a rozmaringos olaj, száraz bőrre a jojobaolaj. A méhpempőt univerzálisnak mondhatjuk: ránctalanít, fiatalít, hidratál, újjávarázsol. És hát végső soron ez a célunk, nem? Hogy a kedves megint olyan fényes tekintettel, üdén nézzen ránk, mint valaha, hogy felszabadultnak láthassuk a nevetését. Na, ez a titok. Ha ezt nemcsak várjuk, hanem adni tudjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!