Púder Nélkül

2015.04.03. 14:38

Beindult Simon Macsi Amerikai karrierje (szexi fotókkal és részletekkel)

Szombathely - Újabb fejezet kezdődik a szombathelyi szépség, Simon Marcsi életében. Európa szépe ezúttal nem versenyezni megy Amerikába, hanem egy fitnesz szépségversenyre zsűrizni.

Farkas Eszter

A szombathelyi modellt Miamiba, a Gold Cost Fitness Championship zsűrijébe hívták meg. A versenyt egyébként április 18-án tartják, Marcsi csütörtökön tudta meg, hogy utaznia kell.

-  A Miss Európa-cím birtokosaként kaptam a meghívást. Nagyon boldog vagyok, hogy ismét repülhetek Amerikába - mondja a modell. - Április 16-án indulunk a tengerentúlra. Bár a verseny egynapos, csak a hónap végén jövök haza. Több fotózás is aktuálissá vált, csütörtök óta pedig sorra érkeznek a felkérések. Ráadásul mivel elég kevés időm van felkészülni a fotózásokra, így a következő két hét is keménynek ígérkezik, mondhatnám úgy is, hogy spártai életmódot fogok élni. Mától szigorú diétán vagyok, a húsvéti menüből is csak a sonkát és a tojást fogom megkóstolni, hiszen nélkülöznöm kell a szénhidrátot, ha formába szeretnék lendülni. Az már biztos, hogy az indulásig átköltözök az edzőterembe, de hát valamit valamiért - meséli boldogan a lány.

- Bár az utóbbi időszakban sikerült néhány kilót felszednem izomban, sajnos egy vesemedence gyulladás miatt fogytam egy keveset, így muszáj most sokat edzem - teszi hozzá Marcsi.

Ami biztos: Simon Marcsi repül Amerikába, a vaol.hu olvasóinak pedig folyamatosan beszámol majd élményeiről a tengerentúlról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!