Púder Nélkül

2011.07.01. 08:29

Csinos és ért a focihoz: Lipcsei Betta férfiak és szépségkirálynő-jelöltek közt is bizonyít

Szép és okos, ért a focihoz, mégsem okoskodik, mert tudja, a férfiak azt nehezen tűrnék. Lipcsei Betta a Sport Tv műsorvezetői székét most királynői trónra cserélné.

Matolcsi Renáta

Hamarosan újra szépségkirálynő-választás lesz hazánkban, a legszebb 24 mezőnye már kialakult. Hogy sportosan fogalmazzunk, a kezdő csapatba beválogatták a Harmadik félidő egyik műsorvezetőjét, Lipcsei Bettát is.
– Sokak véleményét kikértem, mielőtt jelentkeztem volna, mert hiába modellkedem nyolc éve, eddig meg sem fordult a fejemben egy szépségversenyen való indulás. A célom nem titkolom, ha már eljutottam idáig, szeretnék az első háromban végezni. Nagyon várom a versenyt, hamarosan felkészítő táborba vonulunk, ahol mindennap kemény edzés és koreográfiatanulás vár ránk. Remélem, jó lesz a hangulat, bár ahol sok nő össze van zárva, ott a rivalizálás sem kizárt – mondja Betta, aki a rengeteg külföldi modellmunka miatt a gimnáziumot magántanulóként végezte el, most egyetemre jár, kommunikációt tanul.

– Szarvason nőttem fel, és már 15 éves korom óta foglalkozom modellkedéssel. Az itthoni munkáim mellett kisebb filmszerepeket is vállaltam már. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen Kínától Spanyolországig sok helyen dolgozhattam fotómodellként. A divatfotózások mellett a reklámforgatásokat szeretem a legjobban. A külföldön töltött idő tanulságos és érdekes időszaka az életemnek, hiszen a munka mellett volt időm nyelveket tanulni és sok különböző kultúrát ismerhettem meg.



A focirajongó férfiak jól ismerhetik Bettát, egy éve annak, hogy vasárnaponként élő műsort vezet a sportcsatornán, méghozzá a futball aktuális történéseit kiveséző Harmadik félidőt. Mint mondja, a szakmai elemzés a szakértők dolga, ő inkább a sztárvendégekkel folytat könnyed beszélgetést.

– Sokan kételkednek benne, hogy egy nő szeretheti a focit. A sportos életmód nálunk családi vonás, a bátyám gyerekkora óta focizik, én pedig korábban kosárlabdáztam. A sok elfoglaltság miatt csak futni marad időm, néha aerobikozom, de a napi testedzés mindenképp szerepel a programomban. A mindennapokban igyekszem egészségesen étkezni, odafigyelek a táplálkozásra. A felkészítő táborban azonban megpróbálok még egy kicsit formálni magamon, ugyanis a televízió erősít, minden deka és centi számít majd a döntőn, ha fürdőruhában kell végigvonulni a kifutón. A bőrápolás is fontos számomra, a hajam pedig tetszett a mesterfodrásznak, csak egy keveset igazít rajta.

A nyertes szépségkirálynő Magyarországot képviseli majd a világversenyen, így elengedhetetlen az angol nyelvtudás. A válogatók során a zsűri ezenkívül felmérte a lányok kommunikációs készségét, valamint kifaggatta őket ambícióikról is. A felkészítő táborban Rubint Réka és Schobert Norbi fogja az edzéseket tartani, míg a lányok ruháját Makány Márta divattervező készíti. 

Szerző: Matolcsi Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!