Púder Nélkül

2015.12.19. 09:27

Csinosan az ünnepi asztalnál

Legalább egy olyan alkalom biztosan adódik a karácsony idején, amikor összeül a család a rokonokkal, vagyis ünnepi öltözéket illik ölteni. A nők a szekrény előtt állva ismét felteszik a nagy kérdést: „Mit vegyek fel?” Ha tanácstalanok vagyunk, akkor érdemes már időben gondolkodni, s egy ruhaszaküzletben tanácsot kérni az eladóktól.

A ruhákat, melyek az idei karácsonyi trendnek megfelelnek, Tóth Veronika mutatja be az olvasóinknak

Ebben a szezonban fekete-piros, a fekete-arany és a fekete-ezüst színek hódítanak. A nőies, egész ruhák, a finoman alakot követő formák, térdig érők vagy egy picivel hosszabbak - tudjuk meg Horváthné Farkas Ilonától, az egyik Fő téri üzlet vezetőjétől.

Változatlanul hódít a csipke, a csipkebetét, a textilbőr, a műbőr betétek, a mosható, hasított bőrutánzatú textilek. Az anyagok forradalmi módon kifinomultak, kellemes viseletet jelentenek, a fémes színek közül az ezüst és a bronz a legkelendőbb a feketével. Aki nem kedveli az egész ruhát, akkor akár a nadrág-felsőrész kombinációt is választhatja. A szűkebb szárú nadrágok feketék vagy sötétkékek, ehhez muszlin vagy fémes szállal átszőtt elasztikus anyagú blúzt vehetünk, pirosat, kéket, vajszínűt vagy a hideg fehér szín melegebb változatát, az ekrüt. Az is elképzelhető, hogy egy fényes, fémes sállal dobjuk fel az öltözékünket, esetleg olyan blúzt vásárolunk, amit eleve az anyagából készült sállal együtt kínálnak.

A nagy divattrendekben megjelenik a fekete és fehér maszkulin stílus, például az ing nyakkendővel nőkre adaptálva, de ez a fajta modernség csak egy keskenyebb réteget érint. A legtöbben a hagyományosat keresik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!