Púder Nélkül

2011.01.26. 13:25

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó házasságát nem kell felmelegíteni

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó jelenleg nagyon keveset tudnak együtt lenni. Kilenc éve alkotnak egy párt, de a színésznő bevallása szerint házasságukat egyáltalán nem kell felmelegíteni.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

"Nagyon jól vagyunk, éljük a szokásos kétgyermekes családok életét. Állandó zűrzavar van, rohanás és játék, úgyhogy a nap 24 órájában foglalkozunk vele szó szerint. Olyan nincs, hogy a kislányunk,  Emma félrevonul a szobájába és eljátszogat, hanem inkább mindig ott van velünk" - meséli a tabutv.hu riporterének Deutsch Anita, aki nagyon örül annak, hogy a két gyermeke hamarosan együtt tud majd játszani.

"Ha tud, akkor a párom is maximálisan segít. Amikor én dolgozom, akkor ő van a gyerekekkel, úgyhogy megosztjuk a feladatokat. Konkrétan nem tesszük táblázatba, hogy a fürdetés az övé, a reggelit pedig én adom, hanem mindig azt csináljuk, amilyen feladat éppen ránk jut."

Deutsch Anita szerint Kinizsi Ottó nagyon jó apuka, csak éppenséggel sokszor elfoglalt. "A párommal már kilenc éve vagyunk együtt, de egyáltalán nem kell felmelegíteni a házasságunkat, mert még meleg. Sajnos most épp nagyon keveset tudunk együtt lenni, de azért az ember már tudja, hogy hamarosan eljön majd az az idő, amikor jönnek a mézeshetek!" -  mondta el a Tabu Tv internetes videójában a színésznő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!