Púder Nélkül

2017.05.25. 10:13

Egy kis figyelmességgel az ügyfélkapcsolat ápolása is könnyűszerrel megoldható (x)

A reklámajándékok tökéletes megoldást nyújtanak az ügyfélkapcsolatok ápolására, hiszen ma már egyetlen egy cégnek sem kell számolnia nagymértékű fejlődéssel, ha ezt a lépést nem teszi meg.

Az üzleti életben egyre fontosabb szerepet töltenek be az egyre sikeresebb reklámajándékok.

A baseball sapkák és a tollak sokaknál beváltak már, de vannak ma már kreatívabb ajándékok is. Nem csak az ügyfélkapcsolatok építésére lehet igen hatékony a reklámajándék, hanem a csapatépítésben is kulcsfontosságú szerepe van. A munkatársak bármilyen apró figyelmességnek örülnek, érzik, hogy fontosak a cégnek, gondolnak rájuk. Ma már érdemes a különleges pendrivok, a kézműves szappanok, a mérőszalagok és a könyvjelzők mellett dönteni. A hűtőmágnesek is nagyot szólhatnak, főleg akkor, ha a cég arculati elemei is megjelennek rajta. Ma már bármilyen módon elkészíthetők ezek az ajándékok akár dombornyomással vagy gravírozással is a megfelelő felirat rögzíthető rajtuk. Egy év végi családi napon vagy egy karácsonyi megemlékezésen biztosan mindenkit örömmel tölt el, ha gondolnak rájuk egy apró ajándékkal.

A figyelmesség mindenkiből pozitív reakciót vált ki, legyen az ügyfél vagy alkalmazott, partner vagy bárki. A reklámajándékok értéke sokkal nagyobb, mint amennyibe a cégnek kerül. Nagyon sok hasznot hozhat és termelhet akár egész évben. Egy jól kigondolt és ütős ajándékkal újabb kapcsolatokra is szert tehetünk, amelyet azután tovább ápolhatunk kedvünk szerint, amelyek aztán újabb kapcsolati tőkéhez juttatnak hozzá. Ez tulajdonképpen egy végeláthatatlan folyamat, amely egy idő után szinte automatizálódik. Nem is kell sok mindent tenni annak érdekében, hogy cégünk a lehető legrövidebb időn belül egy automatikus ügyfélmágnessé váljon.

A karácsonyi időszakban érdemes egy finom üveg bor mellett dönteni, amelyen szintén a címke viselheti a cég reklámját. Mivel ez egy elég nagy terület a feliratozásra, így a lehetőségek tárháza kimeríthetetlen. Itt szinte bármilyen reklámot el tudunk helyezni, amelyre éppen a cégnek szüksége, van. Az arculatot végig kell vinni itt is, hiszen ha egy ügyfelünk kapja meg ezt az üveg bort, amelyet egy üzleti találkozón bont ki, akkor biztosak lehetünk a sikerben és az új ügyfélszerzésben. A kiemelt fontosságú ügyfeleknek érdemes nevesebb pincészetből megrendelni a borokat, hiszen azok biztosan célba érnek.

Egy reklámajándék valós értéke sokkal nagyobb, mint azt bárki is gondolná. A saját és cégünk jó hírnevének megalapozója! Egy vállalatnak, vállalkozásnak a hűséges vásárló a legfontosabb és természetesen az alkalmazottak. Érdemes ennek fényében időben gondoskodni a reklámajándékokról.

Egy jól időzített és kreatív ötlettel nagyon gyorsan hatalmas hírnévre lehet szert tenni és ehhez tényleg nincsen szükség óriásplakát kampányokra, tévé reklámokra vagy egyéb fizetett hirdetésekre. Gondoljunk a reklámajándékra, mint egy jól termelő gépezetre, hiszen ha jól átgondoltan választjuk meg az ajándékot, akkor az ügyfelek jönnek és jönnek és jönnek..........

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!