Púder Nélkül

2010.10.15. 15:20

Elő a kezeiddel: tippek körömlakkozáshoz

Az egészséges, szépen kifestett körmök hozzátartoznak egy nő ápolt megjelenéséhez. Ám valljuk be, a lakkozással néha meggyűlik a bajunk.

Kiss Nikolett

Vajon kinek nem ismerős a helyzet, amikor bal kezünkkel próbáljuk a létező legfinomabb ecsetvonásokkal rávinni a második réteget is a körmünkre, aztán persze az ügyetlenkedés közben elrontjuk egész addigi művünket?!

Először is: lakkozás előtt készítsük elő a körmünket, vágjuk, reszeljük le egyenletesre. Aztán kenjük át körömlakklemosóval, hogy megszabaduljunk a rajta maradt szennyeződésektől. Fontos, hogy ne vattapamacsot használjunk, mert később a lakkba száradt apró szálak az őrületbe kergetnek minket... Ha valaki mégis belenyúlt a még meg nem száradt lakkba, akkor az ujját tegye a lemosóba, ezzel próbálja meg elsimítani az egyenetlenséget.

A száradáshoz tuti tipp a barátnőm anyukájától: engedjünk jéghidet vizet a kézfejünkre, ezzel felgyorsítható a folyamat.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!