Púder Nélkül

2010.07.29. 08:24

Extrém fehérneműk: a szőrös és a láthatatlan bugyi a divat?

Piszkos fantáziájú tervezők forradalmian új ferérneműi között kutatva megtalálta a Trend Hunter internetes portál a legláthatatlanabb bugyit és a legelképesztőbb alsónemű - kollekciót: a "szőrös" bugyit, trikót és leggingst.

Vas Népe

A szőrös alsónemű Tärähtäneet Ämmät tervező nevéhez fűződik, aki nem csupán egy bugyit, hanem egy egész szőrös kollekciót álmodott meg: szőr-mintás top és leggings is tartozik az extrém szetthez.

Talán nem ezt a bugyit kellene hordanunk a randikon,  kivéve, ha olyan pasival akadunk össze, aki kedveli azokat a "természetes" szépségeket, akik nem ápolnak jó barátságot a borotvával vagy a gyantával... Ha azonban poénosra vesszük a dolgot, nyugodtan hordhatjuk, s ha valaki még nagyobb hatást akar elérni, felveheti hozzá a szőrös trikót is.

Aki követi a divatot és leggingst hord a a tunikákhoz, szoknyákhoz, az sem marad ki a jóból: szőrös leggings is kerülhet a gyűjteménybe, de inkább csak farsangkor viseljük...

A kollekció akár meg is vásárolható itt!


Láthatatlan bugyi

Valamikor divat volt - ahogyan az a szőrös bájakkal kapcsolatban is elmondható - , az utóbbi időben azonban inkább ciki, ha a nadrágból vagy a szoknyából kivillan a fehérneműnk, ha leülünk vagy lehajolunk. Ám most itt egy forrdalmian új fehérnemű, a My Panteez, aminek viselője nem kell, hogy többé aggódjon a kínos, kivillanós szituációk miatt.

Az alig hogy bugyinak nevezhető fehérnemű ugyanis megoldja a problémánkat: nincs több szűk csípőfarmerből kivillanó tiritarka tanga. A My Panteez textil része vékonyka háromszögben fedi a takarnivalót, átlátszó gumis része pedig gondoskodik arról, hogy a textilecske rajtunk maradjon.

Az "láthatatlan" bugyit több színben is forgalmazzák. A My Panteez környezetbarát:  természetes anyagból, bambusz szövetből készül, mely hipoallergén, tehát nem vált ki allergiás reakciót az érzékeny bőrön.


Bugyi zsebbel

Nem számít újdonságnak, de igen ötletes a zsebes bugyi. A fehérnemű elején található kisebb-nagyobb zsebet kik-ki a fantáziája szerint használja: egyesek óvszert, mások pénzt tartanak benne, ha mondjuk a buliba menet nincs náluk táska és a csinos ruhán sincs zseb. A képen látható (Call me, vagyis "hívj fel"  feliratú) darab például mobiltelefon-tartóként funkcionál, de az ötletek tárháza végtelen...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!