Púder Nélkül

2015.02.21. 09:04

Féloldalas alkalmi frizura - Percek alatt elkészíthető és akár egy díjátadó gálára is jó (videóval)

A legutóbbi alkalommal egy sötétbordó rúzzsal a központban készítettem alkalmi sminket. Most tulajdonképpen ehhez a sminkhez (is) passzoló, elegáns frizurával folytatom.

Unger Tamás

A különböző díjátadókon is előszeretettel jelennek meg hasonló, oldalt elválasztott, félig felfogott és félig leengedett hajjal a sztárok, gyönyörű estélyi ruháikban. Eszközként csupán négy hullámcsatra vagy hajtűre lesz szükségünk, és egy kis hajlakkra a fixáláshoz. Érdemes frissen mosott hajból elkészíteni a frizurát, mert ilyenkor mindenkinek dúsabbnak hat a haja, valamint könnyebben formázható.

 

Hajmosás után hajoljunk előre és így szárítsuk a hajunkat; akinek göndörödésre hajlamos a haja, rögtön lazább loknikba rendeződik. Ha teljesen nyílegyenesre szárad a hajatok, akkor érdemes a tincseitek végét göndörre sütnötök. Ezután jó mélyen oldalt válasszátok el hajatokat, és az egész tömegét a fületektől indítva kezdjétek el befelé csavarni, haladjatok szorosan a csavarással egészen a másik fületek aljáig. Egyik kezetekkel fogjátok le a tincset, majd ahány hullámcsattal szükséges, tűzzétek le a csavart. Különösen a végét rögzítsétek. Így az egyik oldalon omlik a hajatok a nyakatok mellett. Ha kell, kicsit tupírozhatjátok az alját, majd egy kis hajlakkal fixáljátok még jobban az egészet. És már kész is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!