Púder Nélkül

2017.04.25. 19:03

Hihetetlen akciókkal készülhet fel a nyárra!

Szombathely - Közös bevásárlónappal készül a Vas Népe és a szombathelyi Atrium Family Center.

Jelentős kedvezményekkel szerezhetik be olvasóink a nyári kollekciók darabjait és mindent, ami a tökéletes nyaraláshoz szükséges. A bevásárlóközpont hosszabb nyitvatartással várja az érdeklődőket.

Ilyen még nem volt! Május 5-ei, pénteki lapszámunk megvásárlói egy kuponfüzettel is gazdagabbak lesznek, amelyet másnap, szombaton a szombathelyi Family Center – az akcióban részt vevő – üzleteiben használhatnak fel. Divat, fehérnemű, sportruházat, cipők, szemüvegek – ezeket mind-mind jelentős kedvezményekkel szerezhetik be a vásárlók. Vas megye legszélesebb választékkal büszkélkedő cipőboltjában, a CCC-ben, 883 négyzetméteren találhatnak rá a tökéletes nyári lábbelikre! Aki jelentős eseményekre készül – legyen szó akár ballagásról, akár esküvőről –, a Styl egyetlen üzletében szintén nagy kedvezménnyel találhatja meg a legmegfelelőbb öltözéket az érdeklődők. A Family Centerben található kávézó ugyancsak csatlakozott a bevásárlónaphoz, így a shopping utáni kellemes kikapcsolódás és feltöltődés sem terheli meg a pénztárcát.

Sőt, most igazán megéri előfizetőnek lenni! Vas megye kártyával rendelkező olvasóink plusz öt százalék kedvezményt kapnak a kuponakción felül a partnerüzletekben.

ÜZLETLISTA

BLA BLA Fashion*

budmil Store

C&A

CCC

Coffeeshop Company*

Family Ékszer

Gala-Sport*

Humanic

Líra könyváruház

Mr. Big fehérnemű*

Mr. Kebab*

Orsay

PLAYERSROOM

Retro Optika*

STYL*

(A *-gal jelölt üzletekben Vas megye kártyával rendelkező olvasóink további kedvezményt kaphatnak)

Látogasson el Ön is május 6-án, szombaton az Atrium Family Centerbe (Varasd utca 1.) 9 és 21 óra között, hogy kedvezményesen szerezhesse be a tökéletes nyár kellékeit!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!