Így kell megjelenni egy buliban, vagy koncerten! (x)

2017. március 10., 11:22
Életünkben fontos szerepet játszik a zene, és a zenehallgatás.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 1
G->reklam_mentes: 0

Gondoljunk bele, amikor megyünk valahová autóval, akarva-akaratlanul is bekapcsoljuk a rádiót. Ha esetleg tömegközlekedéssel utazunk, akkor csak egy fülhallgatóra van szükségünk, és máris hallgathatjuk kedvenc muzsikánkat. A zenehallgatás egyébként az iskolás korszakra vezethető vissza. Már általános iskolában is menő dolognak számított, ha valaki rendelkezett MP 3 lejátszóval. Azt követően megjelentek az első MP 4 lejátszók is.

Ahogyan a gyermekek egyre inkább felcseperedtek, megkapták első telefonjaikat (akkoriban még nem volt okos telefon!), amelyek alkalmasak voltak zenehallgatásra is. A Media Player-ek időszaka kezdett leáldozni. A zenehallgatás az egyik legjobb módja annak, hogy érzelmeinket kifejezzük.

Ha pörgős zenét hallgat valaki, akkor leginkább jó hangulatban van. Ha ennek az ellentettjét, ami azt jelenti, hogy lassú, és szomorú hangvételű a dal, akkor viszont szomorú a hangulat. Modern világunknak köszönhetően rengeteg hatás éri az embert nap, mint nap. Persze a diákok, és a felnőttek ezeket az impulzusokat merőben másképpen élik meg. Teljesen más dolog érinthet jól, vagy rosszul egy gyermeket az iskolában, mint egy felnőttet a munkahelyén.

A felnőtteknek más problémákkal kell szembenézniük, mint a gyerekeknek. A szülőknek pontos időbeosztásuk van, amelyet be kell tartani. Ha nincs, ki elmenjen a gyermekért az óvodába, vagy iskolába, akkor időben végezni kell a munkával. Jól érinthet egy felnőttet az, ha például sikeresnek, és boldognak látja gyermekeit. A lurkóknál más a helyzet. Aki lelkiismeretes, azt akár egy elégtelen osztályzat is rosszul érinthet, nem beszélve a kamaszkori változó szokásokról, amelyek a közösségben is megmutatkozhatnak.

Ilyen lehet például a kiközösítés az osztályból, vagy ha egy diák összeveszik a legjobb barátnőjével. Jól érinthet valakit például az, ha jó jegyet szerez, vagy elmehet élete első bulijára. Az első házibuli hatalmas előrelépést jelenthet egy gyermek életében, hiszen ez azt is jelentheti, hogy a szülők megbíznak benne.

Hányszor hallhatta már Ön is gyermekkorában szülei intelmeit: „Időben gyere haza, amikorra megbeszéltük." Majd az első házibulit követően régebben hatalmas nagy erőfeszítésbe tellett, mire a szülők hajlandóak voltak belemenni abba, hogy gyermeküket elengedjék egy szórakozóhelyre. Már csak azért is, mert a kihívó megjelenés mindig is fontos volt a diákoknak.

Hiszen egy diszkóban nem lehet akárhogyan megjelenni. Már abban az időben is a különböző kiegészítők kulcsszerepet játszottak a tanulók életében. Egyébként érthető a szülők aggódása, hiszen egy szórakozóhely teljesen más, mint egy házibuli. Előtte viták lehettek, hiszen a „gyere haza este 23.00-ra" nem állta meg a helyét, mert eleve akkor kezdődött a buli. Na de ezt a korszakot bizonyára mindenki átélte, és utána a diszkókat felváltották a különböző koncertek és fesztiválok, ahová a legkülönfélébb szerelésekben jelentek meg az emberek, és jelennek meg még mind a mai napig.

A koncertekre leginkább a fiatal felnőttek fogékonyabbak, akik már a főiskola, vagy egyetem padsorait koptatják, vagy akik már kikerültek a munkaerőpiacra. Manapság a nők mellett a férfiaknak sem mindegy hogy mit vesznek fel egy fesztiválra.

Az öltözéket feldobhatja egy férfi karóra, amely akár bármelyik buliban, vagy koncerten megállja a helyét.

Sőt, ha nem csak Ön, hanem barátja is vásárolna egy órát, akkor csak egy oldal címet kell neki megemlíteni, ami nem más, mint a www.ora-store.hu oldal. Az alapozás nálunk kezdődik, a legjobb termékekkel!

2017. március 10., 11:22

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...