Púder Nélkül

2016.04.16. 07:07

Így legyünk elegánsak a tavaszi ünnepeken

Tavasszal sok ünnep van, ezért ha a ruhatárunk hiányt mutat elegáns ruhákban, frissítsük a szekrény tartalmát, mielőtt ránk tör a „Nincs egy rongyom!” szindróma.

Merklin Tímea

Vásárlás előtt érdemes alaposan körbenézni, hogy mit is alkottak az anyagokból a divattervezők. Aztán a széles választékból eldönthetjük, hogy melyik darab áll szívünkhöz és az alakunkhoz a legközelebb.

A ruhákat Váradi Katalin mutatja be olvasóinknak. A csipke megbolondítja, elegánssá teszi a ruhákat (Fotó: Merklin Tímea)

Megelőzésként látogassunk el néhány üzletbe, hogy megfigyeljük a trendeket: mit alkottak a tervezők a lágy esésű, könnyed anyagokból, valamint a nyíló virágok színeiből. Nagyon divat a dzsörzé, de megújult, kifinomult minőségben, ezenkívül minden elasztikus anyag, továbbá a muszlin rétegelt kompozíciókban. Na és persze a csipke, ami megbolondítja, „felemeli”, elegánssá teszi a ruhákat, és ami nélkül ebben a szezonban sokan ki se lépnének az ajtón.

A fehér szín is újra hódít (Fotó: Merklin Tímea)

A hódító színek tavasszal: a pasztellsárga, a barackrózsaszín, a fehér, az ekrü, a kék árnyalatai, a díszítésekben a csipkén kívül sok a strassz, illetve a gyöngy. Látványos nyakláncokat csak a mélyen dekoltált ruhákhoz viselünk most.

A klasszikus összeállítás (Fotó: Merklin Tímea)

A pasztellsárga is nagyon menő (Fotó: Merklin Tímea)

A színkombinációk között nagyon menő a lazac ekrüvel, a kék türkizzel, a barack szürkével, továbbá a vaníliasárga fehérrel. A bézsnek pedig a sötétkékkel és a feketével variált változata a konzervatív irányvonalhoz tartozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!