Púder Nélkül

2010.10.30. 05:32

Laky Zsuzsi alig várta, hogy kimondhassa a boldogító igent

Laky Zsuzsi pontosan tíz évvel ezelőtt, 16 évesen nyerte meg a Zala Szépe választást. Aztán 2003-ban Európa szépségkirálynője lett. Most pedig szerelme, Dietz Gusztáv kötötte be a fejét, akivel nyugodt, hosszú és boldog családi életet terveznek.

Benedek Bálint

– A nagyszüleim már hatvan éve példaértékű életet élnek – kezdte a Dietz-Laky Zsuzsi, akivel telefonon beszélgettünk. – Ahogy a szüleim is, akik 35 éve boldogok. Kislányként mindig is csodáltam őket, s felnőtt nőként szintén ezt éreztem, amikor egy évvel ezelőtt a párom, a 33 éves Dietz Gusztáv megkérte a kezemet. Azonnal igent mondtam.

Viszont a megismerkedésük már nem ment ennyire gördülékenyen. Zsuzsinak két évvel ezelőtt egy közös barát mutatta be Gusztávot. Egyáltalán nem volt szerelem első látásra, bár a fiatalok a lelkük mélyén érezték, hogy ebből az ismeretségből nem csak szimpla barátság lesz.

– Két hónapig „húztam az agyát”, sokat udvarolt, nem adtam könnyen magam – folytatta Zsuzsi. – Nem akartam pusztán egy strigula lenni a noteszében. Olykor persze hatalmas volt a kísértés, hiszen nem tagadom, nagyon tetszett a férfias kisugárzása. A lányok általában a lábnyomától elolvadtak, de én igazi nőként viselkedtem, s úgy látszik, ez a taktika bevált, hisz´ a szerelem azóta is lángol közöttünk.

Dietz Gusztáv férfias megjelenése érthető, hiszen évek óta a küzdősportok megszállottja, sőt a brazil jiu-jitsu-ban kétszeres Európa-bajnok, sokszoros magyar bajnok, valamint a földharc (grappling) világbajnoka.

A harcművészetek különleges világa Laky Zsuzsit is hamar lenyűgözte, így férjével együtt gyakran sportol.

– Alig vártam már, hogy kimondhassam azt a varázslatos szót, hogy férj – mesélte Zsuzsi. – Nagyon tetszik, hogy Gusztit már úgy mutathatom be, hogy ő a férjem, és jó hallani a feleségem megszólítást is.

Laky Zsuzsi hozzátette: az esküvő helyszínéül Bonnyát, a kis somogyi települést választották, ugyanis – a médiaérdeklődés miatt – nem szerették volna Budapesten, de még Nagykanizsán sem kimondani a boldogító igent. A szűk családon kívül csak a legjobb barátaikat hívták meg, ám a 140 fős lakodalom kitűnő hangulatban egészen kora reggelig tartott.

– Nászútra még nem mentünk, hisz´ a munka most mindennél fontosabb – így Dietz-Laky Zsuzsi. – Guszti jelenleg Növényi Norberttel egy sportakadémia elindításán dolgozik, sőt a kevert harművészetek országos szövetségében is számtalan teendője akad.

Eközben persze a 26 éves Zsuzsi sem unatkozik, ugyanis a kifogástalan megjelenésére a szépségiparban számítanak.

– A mézesheteket néhány hónap múlva bepótoljuk: Egyiptomba vagy a közeli horvát tengerpartra utazunk – mondta Zsuzsi. – Az első baba érkezését jövőre tervezzük, és nem állunk meg. Három gyermeket szeretnénk, akikkel hosszú, tartalmas boldog életre rendezkednénk be...  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!