Már a polcokon az ősz - Nyári kiárusítás és új kollekciók

2017. augusztus 02., 17:50 szerző: Vadas Krisztina fotós: Unger Tamás
komment
SZOMBATHELY - Már júliusban is sokfelé láthattuk a leárazást hirdető táblákat a ruhaüzletek kirakatain, ám a nagyobb akciók augusztusban kezdődnek. Az őszi kollekciók darabjai pedig már megjelentek a boltok polcain. Jelzik: nincs sok hátra a nyárból.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Javában zajlik a nyári készletek kiárusítása, tombolnak a leárazások. A legtöbb ruhaüzlet kirakatán ott virítanak a feliratok, 50-70 százalék kedvezmény, "egyet fizet, kettőt vihet" akciókkal csalogatják a vendégeket. A kifogyó nyári készletek helyére már pakolják ki az őszi darabokat.

Az egyik Fő téri üzlet eladóját kérdeztük, milyen ruhadarabok mennek most a legjobban, hogyan lehetünk stílusosak a nyár végén, ősz elején.

Németh Gyöngyi eladó farmereket mutat az új kollekciókból a vásárlónak Fotó: Unger Tamás

Megtudtuk: amennyire tavasszal beharangozták a nagy divatházak, hogy visszatér a divatba a trapézfarmer (szinte minden márka kihozott néhány ilyen darabot), úgy tűntek el az őszi kollekciókból. Nem jött be az újítás, még mindig az egyenes vagy csőszárú farmerek a legkelendőbbek. A magas derék azonban elnyerte a vásárlók szívét: nemcsak a rövidnadrágoknál hódít, hanem a hosszú szárúakból is választhatunk ilyen darabokat.

Igazán stílusosak lehetünk a nyárutón, ha keverjük az elegánsabb, csajosabb ruhákat vagány, sportos darabokkal. Például egy virágos ruha bőrdzsekivel és tornacipővel remek választás lehet a hűvösebb estékre, de a sportosabb szabású ruhákat is felvehetjük egy blézerrel - csakis a képzelet szabhat határt a változatos kombinációknak az őszi szezonban.

Vadas Krisztina

2017. augusztus 02., 17:50 szerző: Vadas Krisztina fotós: Unger Tamás

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...