Púder Nélkül

2016.06.13. 18:25

Napsütés, bikini és gyantaszezon

Szombathely - Kétszer annyian érkeznek a kozmetikushoz gyantáztatni, amikor beköszönt a jó idő. Korosztályfüggő, hogy ki mit kér a szakembertől.

Simán Klára

- Minél jobban csökken a ruha mennyisége, annál többen érkeznek hozzám gyantáztatni - mondta el kérdésünkre Molnár Tímea kozmetikus mester. Tapasztalatai szerint nagyjából húszéves kortól kezdenek szakemberhez járni a hölgyek, ilyen-olyan kéréssel.

A lábgyantánál intimebb kérésekkel is gyakran fordulnak Molnár Tímea kozmetikus mesterhez - főként a strandszezonban Fotó: Unger Tamás

- Személyesen könnyebben kérnek például fazongyantát: a bikiniszezon megérkezett, így ez most aktuális - mondta a kozmetikus, aki állítja, hogy ez a dolog ma már nem ciki, legalábbis négyszemközt. Telefonon azért még akadnak gondok:

- Érdekes, hogy több kedves vendégem is hasonlóan jelzi ezt az igényét: tudod... tudod, a múltkorit! - neveti el magát az egyébként is mosolygós hölgy. Molnár Tímea egyébként ezzel, valamint a beszélgetéssel, figyelemeltereléssel oldja az esetleges feszültséget, amit a várható fájdalom okoz.

Ami a tűrőképességet illeti, elmesélte, hogy van egy hölgy vendége, aki évek óta hozzá jár, és időközben szült egy kisbabát. A nagy esemény előtt minden alkalommal iszonyú hangosan végigkínlódta a gyantázást - ám szülés után szó nélkül, némán viselte az eseményt... Tímeának elmondta, hogy bizony szülés után már alig fáj valami: valahogy megváltoztak az arányok, a tűréshatárok.

- Mindig elmondom a vendégeimnek, hogy milyen jó nekem, hogy ennyien elküldenek melegebb éghajlatra, szeretem a trópusokat - mondta Molnár Tímea, aki azt is hozzátette, hogy neki is akadtak már izgalmas percei: például az első férfi vendég gyantázásakor. Azóta megszokta, hiszen egyre több férfit fogad: ők éppúgy igénylik az ápoltságot, mint a nők - és így legalább tudják, hogy a párjuk mit meg nem tesz értük.

Címkék#kozmetika

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!