Púder Nélkül

2017.03.13. 15:32

Ne csak az otthonára adjon, hanem órájára is! (x)

Minden ember számára fontos a kiszámítható jövő. Ebbe beletartozik a megfelelő lakás, vagy családi ház, autó, és egy megbecsült munkahely.

A pályakezdő fiataloknak napjainkban nagyon nehéz elszakadni a családtól. Persze nem érzelmileg, hanem anyagilag. A lakásárak az egekben vannak.

Természetesen egy fiatal célja nem egyből a lakásvásárlás, hanem az, hogy anyagilag stabilan álljon, és legyen egy megfelelő munkahelye. Általánosságban elmondható, hogy a fiatal felnőttek nem egyedül bérelnek lakást, mert a bérleti díjat egyedül aligha lehet megfizetni. Így leginkább ketten, vagy akár hárman is bérelhetnek egy garzont. Napjainkban a jogosítvány megszerzése is kitolódhat későbbre, mert elég a fiataloknak egy albérletet fizetni, nem hogy még egy személyautót fenntartani.

Ahogyan telik az idő, úgy változnak az emberek is. Az egyének egyre többre vágynak, amivel nincs is semmi baj. Aztán a szülők azon kapják magukat, hogy szeretett gyermekük párkapcsolatba lép egy illetővel, majd az évek múlásával házasságra adják fejüket.

Utána már együtt közös erővel könnyebb megvásárolni egy házat, vagy egy kisebb panellakást.

A fiatal felnőtteknek a dekoráció egyáltalán nem lényeges szempont. Azért nem számíthat nekik annyira, mert ahol laknak, az még nem a saját lakásuk, csupán bérlik valakitől. Azonban már a felnőtteknél igenis számít az összkép, mert a saját lakás csakis általuk lesz megfelelő. Ilyenkor leginkább a nők veszik kézbe az irányítást, hiszen nekik nagyon fontos, hogyan néz ki a lakásuk belseje.

Ez is számos tényezőtől függ. Ha családi házról van szó, nem elég csak a beltérre gondolni, ott van még a külső rész is. Manapság számos lakásdekorációs újság tekinthető meg, akár virtuálisan is az interneten. Rengeteg dekoráció lehet egy ház, vagy lakás része. Lehet akár egy szobanövény, de egy asztali óra is.

Azonban most nem csak asztali, de férfi órák közül is válogathat, amennyiben magára is adna egy keveset. Az órakínálat a következő, csak egy pár a sok közül: Naviforce, férfi titánszíjas karóra, Poersi karóra. A Naviforce férfi karórát narancssárga színű bőr szíjjal tekintheti meg oldalunkon. Az óra kvarc szerkezettel és analóg kijelzővel rendelkezik. A fekete számlapon narancssárga színű vonalazás segít az idő leolvasásában. A számlapot egy matt fekete, kerek, fémből készült óraház veszi körül.

Tökéletes mindennapi és alkalmi viselethez is. Hosszúsága: 19-24 cm, a szíj szélessége: 2,5 cm, valamint az óraház átmérője: 5 cm. Kijelzője: analóg/12 órás, vízállósága pedig 3 ATM. A titánszíjas karóra kvarc óraszerkezetes és analóg kijelzős. A szíj és az óraház anyaga titánból készült. A fehér számlapon élénk zöld számozás látható. Három segéd mutató és egy dátum mutató is helyet kapott a számlapon. A karóra 5ATM-es vízállósággal rendelkezik. Szíj hossza: 21 cm, és az óraház átmérője: 38 mm.

A Poersi divatos férfi karóra, fekete szintetikus bőrszíjjal és rose gold színű fém óraházzal lehet az Öné. A fekete számlapon rose gold színű vonalak jelzik az időt. A számlapon a dátum mutatók csak díszek! A karóra nem vízálló! Hagyja, hogy a párja nyugodtan berendezze lakásukat, vagy házukat. Ez úgy is általában a nők dolga. Amennyiben nem csak magának szeretne egy karórát, de párját is szívesen meglepné egy karórával, akkor jó helyen jár.

Nálunk nem csak férfi, de női karórák is szerepelnek a kínálati listán. Szerezzen örömet szerelmének, amiért vette a fáradtságot, hogy szépen berendezi közös fészküket. Sőt, akár még egy szép ékszerrel is meglepheti kedvesét! További információk a www.mutatosora.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!