Púder Nélkül

2016.03.20. 12:03

Nőnek lenni jó – smink, haj, köröm, tánc és masszázs

Szentgotthárd - Több program is volt a nőknek márciusban a városban. Többek közt egy nap csak a nőknek szólt. Volt előadás, étkezési tanácsadás, smink, frizura is.

Melus Marcell

Márciusban a Nőnek lenni jó programra várták az érdeklődőket. A rendezvényen több korosztály is megjelent. A változatos programoknak köszönhetően mindenki talált az érdeklődésének megfelelő elfoglaltságot. Először Bedőcs Anikó paleo étkezéssel, életmódjával ismerkedhettek meg a nők, a szakember megmutatta nekik, hogy mit tegyünk, és mit ne tegyünk, ha helyesen szeretnék élni. Nemcsak a szavak beszéltek, hanem az ételek is, hiszen egészen estig meg lehetett kóstolni a Színház aulájában.

Robán Tímea fodrász csodálatos kontyokkal, fonatokkal kedveskedett. Fotó: Melus Marcell

Őt követte Soma Panni, aki Indiáról mesélt, valamint táncbemutatójával nyűgözte le a közönséget. A következő előadást Strummer Zsuzsa tartotta. Segítségével betekintést nyerhettek a női lélek rejtelmeibe. A délutánt Gyenes Csilla zárta, aki házi készítésű mézeit vitte el az érdeklődőknek, valamint megismerhették mindennapi élet gyógyító füveit. Népszerű volt a Szilágyi Gábor által tartott Yumeiho masszázs is.

Mesics Noémi szebbnél szebb sminkeket készített egész délután

Egész délután szépülhettek a hölgyek. A sminkesük, Mesics Noémi szebbnél szebb sminkeket készített egész délután. Természetesen a frizura sem maradt el: Robán Tímea fodrász volt az, aki csodálatos kontyokkal, valamint fonatokkal kedveskedett a hölgyeknek. A sorból nem maradhatott ki a kozmetikus sem: Pálfi Stella rendkívül szép körmöket lepte meg a nőket. A délután fotósa, Fébert Ildikó pedig a csodálatos képeivel nyűgözte le a hölgyeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!