Púder Nélkül

2015.10.04. 16:49

Ősszel a metál színű smink hódít

Az idei őszi-téli sminkeknek az alapvető és minden márkánál előforduló darabja a piros rúzs és különböző árnyalatai.

Vas Népe

Ebben a szezonban bizony a vörös színű rúzs sokféleképpen megjelenhet az ajkainkon. Bármelyik árnyalatot is viseljük nem lőhetünk mellé, hiszen a piros ajkak kifejezik a nőiességet. Arról nem is beszélve, hogy szinte minden nőnek jól áll.

A hófehér arcbőr egyre inkább megjelenik a kifutókon. Az úgynevezett kísérteties smink egyre nagyobb teret kap, és sok divatmárkánál előfordul.

A metál színeket kedvelők igazán örülhetnek, hiszen az őszi-téli szezonban igen nagy hangsúlyt kapnak a metál színű sminkek, legyen szó a szemhéjról vagy az ajkainkról. A bronz, az ezüst és az arany is egyaránt hódít, igazi metál-őrület lesz, szóval bátran viselhetjük.

Az ünnepek közeledtével különösen feldobhatjátok a sminketeket egy kis metál színű szemhéjpúderrel vagy egy bronzosan csillogó rúzzsal, hiszen így még ünnepélyesebb sminket varázsolhattok magatoknak.

Az idei kollekciók fontos eleme az üde, friss és fiatalos arcbőr. Igaz a mondás, hogy a kevesebb néha több. Egyre több divatmárkánál jelenik meg a natúr smink.

A nude színek használatával mindenki fiatalosabbnak néz ki, és tökéletes lehet a hétköznapokon. Annak ellenére, hogy beköszöntött az ősz, nem kell lemondanunk a színes szemhéjpúderekről továbbra sem, hiszen idén szinte minden szín hódítani fog ősszel és télen is. Különösen a zöld szín összes árnyalata, a lila, a narancs és a kék dominál majd.

Címkék#trend#smink

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!