Púder Nélkül

2011.04.15. 07:56

Pikáns jelenetek: SP rajongói féltékenyek Szorcsik H. Vikire

Szorcsik H. Viki még le sem érettségizett, máris férjhez ment. No, persze csak a Jóban-rosszban sorozatban. Viki SP új videoklipjében is szerepel, ami miatt iszonyatosan féltékenyek az énekes rajongói.

Matolcsi Renáta

- Az esküvőm mesebelinek tűnt, csak egy baj volt vele: nem volt igazi. Nagyon élveztem a forgatást, mert minden vágyam, hogy férjhez menjek, hogy egyszer saját esküvőm legyen. Bea latinos ruhája nagyon különleges volt, csak a szoknya négy kilót nyomott. Ám én inkább egy hercegnős ruhát szeretnék választani, ha elérkezik a várva várt nap. Vagy titokban, kevés ember előtt mondanám ki az igent, vagy egy nagyon nagy esküvőt szeretnék tartani. A szívem utóbbi felé húz, igazi királylányként szeretnék oltár elé állni
Viki fontosnak tartja a házasságot, bár elárulta, fél is tőle, mert sokfelől hallja, hogy pont azok a párok mennek szét, akik összeházasodtak. - Például az unokabátyámék tizennégy éve élnek együtt boldogan papír nélkül, és szokták is mondogatni, ha megtartanák a szertartás, lehet hogy elválnának. Így már csak babonából sem lesz esküvőjük.
A bájos, fiatal lány elégedett az életével: - Rengeteget dolgozom, nincs időm unatkozni. A hét hat napján forgatok, vasárnap van lehetőségem arra, hogy pár órára álomra hajtsam a fejem és együtt legyek a családommal. Semmi okom panaszra, elégedett vagyok. A tervek között az érettségi szerepel, de a forgatások miatt sajnos kevesebb időm jut a tanulásra.

Viki őszintén beszél arról is, hogy korábban étkezési zavarai voltak.
- Azóta már egyszer sikerült összeszednem magam, az 52 kg-ot elérni. Most megint 47 kg vagyok a 173 cm-hez, ez tudom, hogy kevés. Ám a dupla epizódok forgatása miatt enni is alig van időm, így várom azt az időt, amikor végre lesz időm nyugodtan leülni az asztalhoz, és újra összeszedhetem magam. Bevallom őszintén, irigylem azokat a lányokat, akiken „van mit fogni”, de én azt mondom, mindenkinek el kell fogadnia önmagát és nem szabad koplalni. Épp a napokban mondtam anyukámnak, hogy ha nekem lenne az a problémám, hogy le kellene fogynom, biztosan nem sanyargatnám magam. Finom salátákat ennék és elmennék futni, edzeni.

Vékony alakját nemrég a tinik kedvencének, " target="_blank">SP-nek videoklipjében is megmutatta.
- Hihetetlenül jó volt a klipforgatás, annak ellenére, hogy igen csak fárasztó volt. Három napon át folytak a felvételek, szinte megállás nélkül. A huszonnégy órából huszat biztos dolgoztunk. A legnehezebb az volt, amikor a fehérneműs jeleneteknél le kellett vetkőznöm a gátlásaimat. Egyébként hezitáltam, elvállaljam-e a szerepet, az anyukám volt az, aki támogatott. Ő mondta, hogy ha jön egy ilyen lehetőség, nem szabad kihagyni. Nagyon jól kezeli ezeket a helyzeteket.

Nem tagadja, SP rajongói irigyek, féltékenyek voltak, sőt rosszindulatú megjegyzéseket is kapott a legnagyobb közösségi portálon. - Az én rajongóim ezzel ellentétben nagyon örültek, szóval kétoldalú reakciók érkeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!