Púder Nélkül

2016.12.02. 14:50

Ragyogás az ünnepen - Az év legszebb időszakában minden a csillogásról szól

December nem csak az ünnepet hozza magával, ez a céges rendezvények, partnertalálkozók időszaka is. Meg persze a pánik-időszak: mit vegyek fel? Mutatunk négy alapdarabot, amelyek bármilyen alkalomra bevethetők.

Vadas Krisztina

A KLASSZIKUS KIS FEKETE

A klasszikus fekete ruha Coco Chanel nevéhez fűződik, ő készítette el 1926-ban az első ilyen darabot. Ki másnak is hinnénk el, hogy bármilyen alkalomra tökéletes darab, ha nem a stílus nagyasszonyának? Nem véletlenül mondják, hogy egy egyszerű darabnak minden nő szekrényében kell lapulni: randira, családi összejövetelekre, meetingre, egyszóval bárhol bevethető. Így a karácsonyi időszakban is bátran nyúljunk ehhez, amikor tanácstalanul állunk a szekrény előtt.

KÖTÖTT PULCSIRUHA

Ha fázós típus, de nem szeretne lemondani a nőies külsőről, akkor tökéletes választás lehet a tél egyik legtrendibb darabja, a pulcsiruha. Sok tervező is felvonultatta ezt a darabot kollekciójában a kifutón, így a választék is bővült. A rövidebb fazonúakat felvehetjük az idei tél legdivatosabb cipőjével, a térd fölé érő csizmával. A hosszabbakat pedig egy csinos magas sarkúval az ünnepekre vagy a céges bulira is viselhetjük.

Az idei tél legdivatosabb alapdarabjaival mindenki tündökölni fog az év végi rendezvényeken. Az a fontos, hogy jól érezzük magunkat Fotó: Shutterstock

SZÍNES KOKTÉLKAVALKÁD

A koktélruhát kifejezetten rendezvényekre ajánljuk, a családi karácsonyozáshoz talán túlzás lenne. Persze ha ebben érzi a legjobban magát ajándékbontás közben, akkor hajrá! Hiszen az idei trend egyik alapszabálya, hogy semmi sem tilos. Számtalan verziója kapható ma már a koktélruháknak, szinte csak a képzelet és az ízlés szab neki határt. Viszont semmiképpen se legyen túlzottan rövid vagy mélyen dekoltált, mert az közönséges hatást kelt.

CSAJOS MASZKULIN

Nem minden nő szereti a szoknyát, és manapság már nem is elvárás a viselése. Nadrágban is lehetünk igazán nőiesek, főleg, ha egybeszabták a felsőrésszel. Az overallok egyre nagyobb teret hódítanak a piacon. Egy hosszú ujjú, egyszerű szabású darab tökéletesen illik az ünnephez. Alacsony lányok inkább válasszanak pánt nélküli változatot, ez ugyanis nem nyomja össze" őket.

Az idei tél alapdarabjai közé tartoznak a metálszínű blézerek, egy ilyennel párosítva fázni sem fog, ráadásul stílusos is lesz. Figyelem: mindenképpen magas sarkú cipőt válasszunk hozzá, ezzel is kiemelhetjük a szabást és az alakunkat.

+1 TIPP

Minden jöhet, ami csillog: flitterek, csillámok, strasszok. Nyugodtan viseljünk olyan darabokat, amelyeken visszatükröződnek az ünnep fényei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!