Púder Nélkül

2011.06.30. 15:16

Sportos szépségkirálynők

A Miss Sport címért keltek versenyre nemrég az idei szépségkirálynő-választás döntősei Balatonalmádiban.

Matolcsi Renáta

A feladatokat már csak azért is komolyan vették, mert a legsportosabb hölgy biztosan bejut a két hét múlva esedékes végső fináléba.
 
A válogatók során legszebbnek ítélt 24 lány a múlt hét végén Balatonalmádiban, a Vitalitás Napján mérte össze tudását, erőnlétét és ügyességét. A szárazföldön éppúgy meg kellett mérkőzniük egymással, mint a vízen, sőt, a csapatmunkáról is számot kellett adniuk, amikor sárkányhajóba ülve együtt eveztek.


A délelőtti futás, az evezés és a délutáni ügyességi (ugrálókötél) és állóképességi (négyütemű fekvőtámasz) feladatok után a nap végére kiderült, melyik öt lány esélyes a Miss Sport címre. Lipcsei Betta, Frits Patrícia, Szunai Linda, Regős Lili és Hódi Anikó kerültek a legjobbak közé, ám hogy melyiküké lesz a cím, csak később hirdetik ki.

Az első hely a dicsőségen túl komoly jelentőséggel bír: a napokban kezdődő felkészítő táborban négy lánytól elbúcsúznak, az élő showban már csak húszan vesznek részt. Miss Sport azonban védettséget élvez, így vele találkozhatnak a nézők július 14-én.
 
A legsportosabb címért folyó küzdelemből ugyan kimaradt a pápai Ruzsás Bettina, ám ettől függetlenük Veszprém megye versenyzője még elfoglalhatja a királynői trónt.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!