Púder Nélkül

2016.01.16. 13:43

Szőrme nélkül egy lépést se!

Olyannyira divat a szőrme - stóla, sál, poncsó, szegély, gallér -, hogy nélküle szinte ki sem szabad tenni a lábunkat otthonról, sem hétköznapokon, sem hétvégén, pláne, ha szórakozni megyünk.

Merklin Tímea

A báli szezonban a fiatalok egyik kedvelt ruhadarabja lehet a vállakat szabadon hagyó, műszőrmével díszített, pántos miniruha, ami a keblet kiemeli, az esetleges kis hasat rejti, és a keresztbe szabott alsórész passzentosságával hangsúlyozza a nőies domborulatokat. A ruhaujjak áttetsző finomságát csuklónál megint egy kis műszőrme ellenpontozza, zárja. Lényeges a ruha hossza: ízléses megjelenést kölcsönöz azzal, hogy combközépig ér, nem pedig éppen csak takarja a hátsót.

Tóth Veronika mutatja be a ruhát Fotó: Merklin Tímea

A modell kezében tartott darab hasonló jellegű: szabadon hagyja a felsőtest felső részét, még a karokat is. Lehet hozzá szőrmestólát viselni. A mell alatt elvágott stílus a régi hölgyek méltóságát idézi, jótékonyan fedi a derekat, csípőt a bővebb, lenge szoknyarész, aminek könnyedségét a felső, áttetsző anyag fokozza. Ebben óvatosan szabad csak perdülni-fordulni tánc közben, mert kellő figyelem nélkül akár minden kilátszik alóla. Ezért érdemes olyan alsóneműt és harisnyát választani alá, amely a felvillanás pillanataiban is inkább a dekorativitás hatását kelti. Hosszú szárú csizmával ugyanúgy viselhetők ezek a darabok, mint báli cipővel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!