Púder Nélkül

2017.03.08. 08:40

Új márkák a szombathelyi kínálatban (x)

Szombathely – Az Atrium Family Center idén tavasszal is mindent megtesz azért, hogy a vásárlás igazi élmény és családi alkalom legyen a bevásárlóközpontban.

Tóth Kata

Ha tavasz, akkor megújulás. Ha megújulás, akkor új lábbelik és ruhák – hölgyeknek, uraknak egyaránt.

Március 16-án gazdagodik a Family Center Nyugat-Magyarország legnagyobb – 883 négyzetméteres cipőboltjával. Ünnepélyes megnyitóval, meglepetés kedvezményekkel várják a hozzájuk betérőket.

Három divatáru üzlet is nyílik áprilisban és májusban a 10 ezer 800 négyzetméternyi területen, harminc üzlettel működő Family Centerben – új, nemzetközi márkák is érkeznek a városba, hogy megkönnyítsék a dolgunkat a választásban.

A kilétük még titok. Farkas Richárd vezető annyit elárult, hogy skandináv, lengyel gyártók és magyar tervező kollekcióit találjuk majd a fogasokon.

Jó hír a kisgyerekeseknek: május végére elkészül a beltéri játszótér, ami megkönnyíti a szülők dolgát.

Amíg ők kávéznak, vagy vásárolnak, csemetéik biztonságos körülmények között, felügyelet mellett játszhatnak.

A kisbabával érkezők a pelenkázóval, etetőszékkel is felszerelt baba-mama szobában tudnak megpihenni.

A rendezvények tekintetében még sűrűbb a program.

Tematikus gyermekfoglalkoztató alkalmakra – kézműveskedésre, ajándékkészítésre – várják a kicsiket és szüleiket a húsvéti előkészületek és a tavasz jegyében szombatonként.

Április 8-án, szombaton, az országos Glamour-napok egyikén élő divatbemutatón ismerkedhetünk a center üzleteinek tavaszi-nyári kínálatával.

A bevásárlónapok alatt a divatbemutatón megjelenő ruhák legtöbbjét, valamint fődíjként egy wellnesshétvégét sorsolnak ki a Family Centerben vásárlók között.

Május 12–14-én "Mi imádjuk a kalandokat" címmel gyermeknapi rendezvénnyel készülnek a szervezők a 4-12 éves gyerekek és családjaik számára.

Kint és bent is zajlanak majd az események: izgalmas, hat feladatos, drótköteles akadálypálya leküzdésére, légvárba és kreatív foglalkozásokra hívják a vállalkozó kedvűeket három napon át. A legügyesebb kalandorok jutalmat kapnak a harmadik nap végén.

Májusban, a családi kuponnapokkal a felnőtteknek kedveskednek: látogatóik kedvezményre jogosító kuponokkal vásárolhatnak a nyári kollekciókból a kijelölt üzletekben.

Az Atrium Family Centerben gyakran megfordulók egyre otthonosabban érzik majd magukat – ezt ígéri a vezető. Kényelmesebb padok, több zöld növény és folyosói teszik majd komfortosabbá a környezetet és a bevásárlást.

Az őszi kuponnapokon már ezekkel és a könnyebb eligazodást segítő információs táblákkal is szeretnének a vásárlók kedvében járni.

Fotó: Szendi Péter

Atrium Family Center Szombathely

9700 Szombathely, Varasd u. 1.

Üzletközpont nyitva tartása:

Hétfőtől – Szombatig: 9:00 – 20:00

Vasárnap: 10:00 – 18:00

http://familycenter-szombathely.hu/" target="_blank"

https://www.facebook.com/Family-Center-Szombathely-197856280227396" target="_blank"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!