Púder Nélkül

2016.06.11. 08:27

Vidám vadászat a szépségiparban

Szombathely - Úgy tűnik, a kínaiak megint találtak egy fantasztikus piaci rést: az egyik webshopban találtunk egy különleges alkalmatosságot, amiről kiderült, hogy nem gyógyászati, hanem szépségtechnikai segédeszköz: nem a leszakadt állkapcsot rögzítik vissza vele, hanem a lecsúszott arcot húzzák vissza fel. A neve: tokakendő.

Merklin Tímea

Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy létezik ilyen, most azonban íme funkció és forma egysége a reményben, hogy a lazuló kötőszövetek visszahúzatása ezen az úton lehetséges volna, azzal a céllal, hogy az izmok talán visszatapadnak eredeti helyükre (vagy nem). Próbálkozni sok mindennel lehet, a tokakendő egyebek közt arra is megfelelő, hogy farsangra menjünk benne „mumpszos mókus” megnevezéssel. A találmány legvidámabb része, amint a füleknek gondosan helyet hagy, szépen ki lehet hajtani őket az oldalsó lyukakon, tehát nem akadályoz a hallásban. Ezzel együtt nyilvánvalóan éjszakai viselet, nem ajánlatos benne menni az álarcosbálon kívül sehova.

Fotó: Merklin Tímea

Ha azt szeretnénk tesztelni, hogy a kedvesünk igazán szeret-e, üljünk be az ágyba minden este tokakendőben két héten át (hajcsavarókkal lehet turbózni a látványt), és ha ezzel sem verjük ki a biztosítékot, akkor a párunk bizony szeret, vagy épp ellenkezőleg: már annyira nem figyel ránk, hogy ez sem érdekli. Nem nagy befektetés kipróbálni, mert a termék rendkívül olcsón beszerezhető internetes rendeléssel, három hét alatt ideér, repülővel küldik.

Címkék#trend

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!