Púder Nélkül

2017.05.25. 10:10

Virágküldéssel örömet szerezhetünk (x)

A virágküldést mindig is valami titokzatosság lengte körül, hiszen váratlanságával nagyon nagy örömet okozhat sokaknak.

Egyedi ötletekkel, elegáns megoldással bárkinek módjában áll meglepni szeretteit, barátait, ismerőseit. Ezt még akkor is megteheti a virág küldője, ha éppen nincsen az ünnepelt közelében. Azok, akik névtelenül küldik a csokrot és csak egy kis üzenet érkezik a csokorral, biztosan a legnagyobb meglepetést okozzák.

Kicsiktől a nagyokig mindenkinek örömet lophatunk a szívébe és tényleg nem igaz az, hogy a virág már unalmas, nem unalmas, sőt. Sokszor többet ér, mint a legtöbb olyan ajándék, amelyet minden ünnepre megkapnak. A különleges és rejtelmes virágcsokor még a felnőttekből is előcsalja a gyermeki vidámságot.

Egy születésnap vagy egy névnap, esetleg egy különleges évforduló mindig lehetőséget ad az ünneplésre és a küldött csokorral több száz kilométer távolságot is könnyedén leküzdhetünk. A megköszöntött kezében egy diplomaátadón vagy egy ballagáson is ott a virágcsokor helye, szinte soha sem hiányozhat. Egy esküvő sem telhet el virágok nélkül, hiszen akkor veszítene az ünnepélyességéből, de ugyanez vonatkozik egy keresztelőre vagy egy leánykérésre is.

Egy étteremben is fontos, hogy a szép ünnepi asztalt virágdíszbe öltöztessük. Sokkal kellemesebb hangulatban fogyaszthatjuk el a finom falatokat, ha közben gyönyörű látványban lehet részünk.

A titokzatos virágokkal pedig örömet okozhatunk. Amikor éppen senki nem számít a csokorra, akkor okozza a legnagyobb meglepetést még szeretteink számára is. Maga a virág illetve a csokor nem biztos, hogy önmagában nagy ajándék, de ha váratlanul érkezik, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a meglepetés hatalmas boldogságot fog okozni. A virág nem csak a szerelemben fontos.

Fontos a nagyi születésnapján, az unokatestvérünk diplomaátadóján, a barátainknak gyermekük születésekor. Sokszor és sok pillanatban tud emlékezetes ajándékká válni egy hirtelen, váratlanul küldött csokor.

Nincsen olyan hely, ahová ne lehetne virágcsokrot küldeni, csak a pontos dátumra és címre van szükség és máris úton van a csokor az ünnepelthez. Sokan az sms és a telefonhívás mellett döntenek, pedig egy különleges csokor ennél százszor és ezerszer többet ér. Amikor az ország másik felében él szerettünk, akkor is módunkban áll méltón megemlékezni születésnapjáról vagy akár a névnapjáról. Egy virágcsokor megrendelése pár percbe kerül csupán és máris a legnagyobb örömet okozzuk vele.

Arra is lehetőség van, hogy órára pontosan meghatározzuk, a csokor mikor érkezzen meg az ünnepelthez. Ezzel aztán végképp óriási boldogságot okozhatunk, hiszen gondoljunk csak bele, amikor reggel éppen elindulna otthonról és szó szerint beleütközik egy hatalmas csokor illatos virágba.

Lehetőség van már kész virágcsokrokból választani, akinek nem sok ideje van a nézelődésre és tervezgetésre. A lényeg, hogy valósítsuk meg ezt a hatalmas meglepetést. Születésnapra, évfordulóra, keresztelőre, névnapra, húsvétra, bármilyen ünnepre küldhetünk megemlékezés képpen egy nagyszerűen és gondosan összeválogatott csokrot. A virágküldés és a csokrok fogadása sincsen korhoz kötve, hiszen a legkisebbeknek a nevében is bátran küldhetünk gyönyörű csokrokat.

A meglepetés lehet egy cserepes virág vagy akár egy vágott virágcsokor. Tavasszal számtalan virág jelenik meg a virágüzletek kínálatában, hiszen a tavasz beköszöntével rengeteg gyönyörű és különleges virág érhető el. Okozzunk örömet ezekkel a gyönyörű virágokkal mindig és mindenhol!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!