Receptek
2014.02.21. 14:57
Ananászos rizsfánk recept
Olvasónk Tóth Eszter receptje.
Hozzávalók:
20 dkg kész rizs
10 dkg ananász
4 dkg mazsola
8 dkg cukor
8 dkg liszt
3 dkg vaj
4 db tojás
4 dl olaj
5 dkg csoki
5 dkg porcukor
Elkészítés:
Az ananászokat apróra összevágjuk, a tojások sárgáját elkeverjük a cukorral, majd beletesszük az alapanyagokat: a lisztet, vajat, rizst ,mazsolát, ananászt és végül a tojásfehérjék kemény habját, és mindezt összekeverjük.
Evőkanál segítségével közepesen meleg olajba rakjuk és aranysárgára megsütjük. Porcukrozzuk és csokival locsoljuk.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre