Receptek

2017.04.24. 13:50

Csirkecombok egyben - Különleges ízesítéssel tegyük változatossá

Szabó Györgyné Manci egy újszerű módszert ajánl a csirkecombok izgalmasabbá tételére.

Tersztyánszky Krisztina

Hozzávalók: egy kiló csirkecomb, két darab közepes alma, két közepes fej vöröshagyma, négy darab koktélparadicsom, szárnyas fűszerkeverék ízlés szerint, bors, só, kakukkfű ízlés szerint.

Sütés közben az ízek jól összeérnek Fotó: Szabó Györgyné

A csirkecombokat 20x30 centiméteres tepsiben egymás mellé rakjuk, kissé sózzuk, borsozzuk, megszórjuk csirke fűszerkeverékkel, majd a közökbe beletesszük a felkockázott almát, vöröshagymát és a kettévágott koktélparadicsomokat. A csirkecombokra tehetünk pár szál friss kakukkfüvet is.

Előmelegített, 180 fokos sütőben kb. 60 percig sütjük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!