Receptek
2017.04.24. 13:50
Csirkecombok egyben - Különleges ízesítéssel tegyük változatossá
Szabó Györgyné Manci egy újszerű módszert ajánl a csirkecombok izgalmasabbá tételére.
Tersztyánszky Krisztina
Hozzávalók: egy kiló csirkecomb, két darab közepes alma, két közepes fej vöröshagyma, négy darab koktélparadicsom, szárnyas fűszerkeverék ízlés szerint, bors, só, kakukkfű ízlés szerint.
Sütés közben az ízek jól összeérnek Fotó: Szabó Györgyné
A csirkecombokat 20x30 centiméteres tepsiben egymás mellé rakjuk, kissé sózzuk, borsozzuk, megszórjuk csirke fűszerkeverékkel, majd a közökbe beletesszük a felkockázott almát, vöröshagymát és a kettévágott koktélparadicsomokat. A csirkecombokra tehetünk pár szál friss kakukkfüvet is.
Előmelegített, 180 fokos sütőben kb. 60 percig sütjük.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre