• cikk kép
  Tovább terjeszkedik az Oberbank (x)

  Az Oberbank vezérigazgatója Dr. Franz Gasselsberger 2015. évrôl szóló sajtótájékoztatóján sorrendben immáron a hatodik rekord nyereségû évrôl számolt be. E magas presztízsû, öt országban jelenlévô bank, 2008. szeptemberében nyitotta meg a szombathelyi fiókját. A fiók azóta térségünk elismert bankpiaci szereplôje lett. Kolman Lászlóval, a bank szombathelyi fiókjának vezetôjével beszélgetünk.

 • cikk kép
  Határok nélkül - mi alakítjuk a jövőnket! (x)

  A 2011-ben és 2013-ban két ütem- ben megvalósított kapacitásbővítés harmadik ütemeként, most közel 20 milliárd forint értékű beruházás keretében újítja meg a Nestlé a büki állateledelgyártó üzemének gyártási technológiáját és termékportfólióját.

 • cikk kép
  Nyugaton az országosnál magasabb a foglalkoztatottság (x)

  Megvizsgáltuk a KSH munkaerô-felmérésbôl származó relatív mutatókat Vas és Zala megyé- re vonatkozóan. Ezen éves adatok szerint a két megyében a foglalkoztatási ráta magasabb, mint az országos átlag.

 • cikk kép
  Pölöskei (x)

  "...minél több gyerekkel kell megismertetni, és megszerettetni ezt a sportágat." Farkas Ági

 • cikk kép
  Vasi börze - Köszöntő (x)

  A gazdasági cikkek mellett újságíróink igyekeztek a kiadvány tartalmát olyan, könnyedebb témájú írásokkal oldani és tovább színesíteni, mint a luxus márkákról szóló, vagy a programajánló.

 • cikk kép
  Szent Márton születésének 1700. évfordulójára! (x)

  Az érmék megvásárolhatóak az Iseum Savariense Régészeti Műhely és Tárház múzeum- shopjában és a szombathelyi Tourinform irodában!

 • cikk kép
 • cikk kép

  Beszélgetés a Kőszegen élő Farkas Ágnessel

  A teljesítmény visz előre az életben (x)

  Az alpokaljai kisvárosban, Kőszegen, a hangulatos történelmi utcákat járva többen megismerik az egykori világ- klasszis kézilabdázót, Farkas Ágnest, aki pár évvel ezelőtt költözött a nyugati határszélre. A Vas Megyei Kézilabda Szövetség elnökeként a rá jellemző elhivatottsággal, határozottsággal, vasakarattal végzi munkáját, amelynek közép- pontjában az utánpótlás-nevelés és az infrastrukturális fejlesztések állnak.

 • cikk kép
  A buszmegállóban várjuk Szent Mártont – Körbenéztünk a Szombathelyi Képtár kiállításán (x)

  Szombathely – Szombathelynek szerencséje van Szent Mártonnal, akinek 1700. születésnapja alkalmából nem csupán egy ünnepi hét, hanem egy egész év jut szülővárosában. A Szent Márton Emlékév több mint 200 programja közül kiemelkedik a Szombathelyi Képtár kortárs képzőművészeket megszólító kiállítása. Kortársunk, Szent Márton? Kortársunk, Szent Márton! Az irgalmasság, a bátorság és a szolidaritás nevében. Mondjuk egy buszmegállóban.

 • cikk kép
  Mit tegyen a repülőjegy foglalás előtt és után? (x)

  A repülőjegy foglalás előtt találja ki, hogy hova utazik, a repülőjegy foglalás után, pedig várja a kirándulást – válaszolva a címben feltett kérdésre.

 • cikk kép
  Kiegészítő visszér kezelés, amit ne hagyjon ki! (x)

  A visszér kezelése terén nélkülözhetetlen a szakorvos felkeresése, ám a természetes gyógymódoknak is kiemelt jelentősége van a probléma megelőzésében, valamint a javulás érdekében.

 • Nyomtatott hirdetés vagy online reklám - melyik mikor éri meg? (x)

  A sikeres piaci jelenlét érdekében nélkülözhetetlen egy átgondolt, minden szempontból a cégre szabott marketing stratégia. Ennek szerves részét képezik a hirdetésekre, reklámozásra fordított erőforrások, melyeknek köszönhetően sikerülhet elérni a célcsoportot. Korántsem mindegy azonban, hogy milyen módon történik az eladni kívánt tervék vagy szolgáltatás népszerűsítése, hiszen ezen az eladási mutatók és az eredményesség is múlhatnak.

 • cikk kép
  Ezekre figyeljen, ha prospektust tervez! (x)

  A cégek által előállított katalógusok, más néven prospektusok tervezése nagy körültekintést igényel, hiszen ezek tartalmazzák azokat a termékeket, amiket a cég forgalmaz. A potenciális vásárlók pedig a katalógus alapján tájékozódnak a termékekről, éppen ezért fontos az igényesség, a minőség és az áttekinthetőség.

 • cikk kép
  Trend Optika: Tudta, hogy ez is öltöztet? (x)

  Sokan tapasztalatból mondják: a szemüveg tényleg öltöztet. Az pedig már mindennek a csúcspontja, ha még élesen is lehet látni vele. Nagyidai Zoltán és felesége, Nagyidainé Kiss Györgyi idáig minden ügyfelét csak megerősítette ebben az elképzelésében.

 • cikk kép
  Irodalmi díjat alapít a Libri (x)

  Sokan és sokfélét olvasunk, de vajon tudjuk-e melyek a legjobb, legérdekesebb kortárs magyar szép,-és tényirodalmi művek?

Magazinok