Reklám

2015.04.24. 13:19

Állás a Delphi Hungary Kft.-nél (x)

Vevőink igényeinek mind teljesebb kielégítése céljából keresünk munkavállalókat, a Delphi Hungary Kft.-hez, az alábbi munkakörökbe:

Gyártósori Összeszerelő Operátor

Nyolc általános iskolai végzettséggel, 3 műszakos és megszakítás nélküli munkarendbe

Munkavégzés helye: Zanati út 29/a, vagy Puskás Tivadar u. 6, Puskás Tivadar u. 10.

Raktári Operátor – megváltozott munkaképességű munkavállalók részére

Nyolc általános iskolai végzettséggel, 3 műszakos munkarendbe, heti 20 óra részmunkaidőben

Munkavégzés helye: Zanati út 29/a

Amit érdemes tudni a Delphiről:

Amit kínálunk:

 

A Delphi Corporation gépjármű alkatrészek és modulok forgalmazójaként van jelen és ismert világszerte. A Delphi Hungary Kft. 1991 óta van jelen Szombathelyen, és napjainkban a három telephelyen kétféle gyártói tevékenységet végez 1600 munkavállaló foglalkoztatásával Európa vezető autógyárainak ellátása céljából. Gépjárművek audio rendszereit, biztonság-, vezérlés- és védelmi technikai rendszereit,  autóipari csatlakozókat, elektronikai elosztó központokat és autóipari műanyag fröccsöntött termékeket gyárt az autóipari elektronikai csúcstechnológiák alkalmazásával. www.delphi.com

Amennyiben érdeklődik meghirdetett pozíciónk iránt, önéletrajzát az alábbi e-mail címre várjuk: [email protected] vagy személyesen a portán (Cím: 9700 Szombathely, Zanati út 29/A, Puskás Tivadar u. 6, Puskás Tivadar u. 10.) kérjük leadni. Telefonszám: 06 94 / 518 – 037. Jelentkezéskor kérjük, tüntesse fel a megpályázni kívánt munkakört és telephelyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!