Reklám

2014.04.17. 10:55

Ingyen kiállíthatnak a kreatív cégek! (x)

Hogy mi is az a kreatív gazdaság, miképp segíthetjük a kreatív iparág vállalkozásait arra ad választ a magyar-osztrák határtérségben megvalósításra kerülő CREATIVE projekt.

A program célja a kreatív cégek közötti kommunikáció támogatása, üzleti rendezvények szervezése és láthatóságuk javítása.

A CREATIVE projekt célcsoportjai a kreatív ipar vállalkozásai, alkotói, nonprofit szervezetei, érdekképviseletei. További érintettek az ágazat mellett működő szellemi műhelyek, ernyő szervezetek, multiplikátor szervezetek és persze a vásárlók, a nyilvánosság!

Ez év őszén Sopronban, a Kreatív Expo keretében, szakmai programokkal fűszerezve ingyenes bemutatkozási lehetőséget biztosítunk a projektben részvevő kreatív cégeknek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy az Ön vállalkozása kreatív és szeretne részt venni az ingyenes programokon és az őszi Kreatív Expon mint kiállító (szintén térítés mentesen), akkor regisztráljon a honlapunkon és csatlakozzon a projekthez! Regisztrálok: www.creativeathu.net/ Aktuális információk, kapcsolat: [email protected]

A projekt az Ausztria-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Programban az Európai Unió és Magyarország társfinan-szírozásával valósul meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!