Reklám

2015.11.24. 13:35

Játsszon sorsjegyért a megújult szombathelyi lottózóban (x)

November 24-től várják a szerencse kedvelőit a megújult szombathelyi lottózóban. A nyitás alkalmából izgalmas akcióval kedveskedünk minden játékosunknak. Térjen be hozzánk, legyen Ön a következő szerencsés nyertesünk!

Térjen be november 25 - 28. között a megújult szombathelyi lottózóba, amely a Fő téren található, és játsszon vagy fogadjon legalább 1350 forint értékben, hogy megajándékozhassuk egy ajándék Black Jack sorsjeggyel. Azok a vásárlók, akik legalább 2000 forint értékben vásárolnak sorsjegyet, 1 db bögrét is ajándékba kapnak!* A promóció a készlet erejéig tart, így célszerű minél hamarabb próbára tenni szerencséjét, hátha az ajándék sorsjeggyel Önnek sikerül megütnie a főnyereményt.

Érdemes betérni a megújult, megszépült lottózóba, hiszen számos izgalmas történet fűződik a helyhez. Pár évvel ezelőtt egy játékosnak volt egy kéttalálatosa az Ötöslottón. A pénz felvétele után el akarta költeni a nyereményét a közeli boltban, de a lottózóban dolgozók azt javasolták, hogy inkább használja ki az éppen futó akciót, hátha még több nyeremény áll a házhoz. A vásárló hallgatott rájuk, vett egy akciós Skandináv lottót, amellyel 3 millió forintot nyert. Egy másik játékossal történt meg az az eset, hogy nem követve a tévében a sorsolást, az esélytelenek nyugalmával a lottózóban ellenőriztette Luxor szelvényét, és döbbenten értesült arról, hogy megütötte az akkori 10 millió forint körüli főnyereményt.

Lehet, hogy Ön lesz a következő nyertes, akinek szerencséjéről évekig fognak mesélni a környéken?

*Egy vásárló egy vásárlás keretén belül, csak 1 db ajándékra jogosult, abban az esetben is, ha a feltételt többszörösen teljesítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!