Reklám

2015.10.05. 07:47

Kezdj új életet az elite-ben, próbáld ki Te is Szombathely legexkluzívabb személyi edző stúdióját! (x)

Az Elite Személyi Edző Stúdió & Életmódközpont Szombathelyen egyedülállóként, olyan egyedi, exkluzív környezetben elhelyezkedő, privát egység, amely minőségi és nem mindennapi szolgáltatásokat nyújt a testedzés, az alakformálás, az egészséges életmód, a megfelelő táplálkozás, a prevenció és a rehabilitáció területén.

Miben különbözik a többi fitneszteremtől? Mitől is olyan egyedi az elite?

Kimondott személyi edzések

A stúdió kizárólag személyi edzésekre specializálódott, ami azt jelenti, hogy egyszerre maximum 3 fő dolgozik folyamatos edzői felügyelet mellett. Az edzések az egyéni célok, az egyéni állapot, a terhelhetőségi mutatók figyelembevételével zajlanak.

A vendégeink minden edzésükön egy pulzusmérő övet viselnek, amely által az egyéni pulzus értékeket egy kijelzőn szemlélheti az edző, aki ennek az értéknek és az edzéscéloknak megfelelően szabályozza az intenzitást.

Az edzések kimondottan funkcionális, saját testsúlyos edzések. A kiemelkedő szakmai háttér mellett az élményszerűséget is előtérbe helyezzük, ezért a kardió eszközeink (futópad, bicikli) olyan technikával rendelkeznek, amely által a világ bármely pontján futhatunk, vagy bringázhatunk az adott terepviszonyok szimulációja és vizualizálása mellett.

Teljes állapotfelmérés:

A hozzánk érkező vendég legelőször egy orvosi és sportdiagnosztikai eszközökkel elvégzett teljes állapotfelmérésen megy keresztül.

1. 30 perces konzultáció az eddigi esetleges betegségekről és sérülésekről, az életmódról, a táplálkozási szokásokról, az aktivitásról és a sportmúlttal kapcsolatban
2. Szegmensekre bontott teljes testösszetétel mérés
3. Vérnyomás mérés
4. Vér O2 szint mérés
5. EKG bázisú 3dimenziós szívstressz mérés
6. Pulzusvariancia alapú fittségi teszt
7. Pulzus alapú terhelhetőség és pulzuszóna mérés

A felmérést 6-8 hetente megismételjük, így monitorozva a fizikai aktivitás és az életmódváltás számszerűsített eredményeit.

Eredményesség, edzésnaplózás:

Az edzések végén a vendég saját online felületére egy edzésnaplót küldünk, ami által nyomon tudja követni a fejlődését és az edzés alatti elégetett kalóriáit, összes szívdobbanását, edzéshatékonyságát, a pulzuszónákban eltöltött időt és a teljes regenerálódásának időpontját.

Genetikai alapú táplálkozási típus mérés

A környéken egyedülállóként az elite-ben lehetőség van kimondottan személyre szabott genetikai alapanyagcsere, hormontípus és táplálkozási típus mérésre is.

Miről is szól a vizsgálat?

A genetikai igény szerinti táplálkozás a táplálkozástudományok jelenleg legmodernebb és leginnovatívabb területe. Módszerünk annyiban különbözik minden más táplálkozási irányzattól, divatdiétától, hogy nem ugyanazokat az általános tanácsokat adjuk minden vendégünk számára, hanem személyre szabott, a vendég genetikai igényeinek megfelelő ajánlásokat készítünk. A felmérés során az idegrendszert, az emésztőrendszert, hormonrendszert és a vércsoport vizsgáljuk. Az eredményekről a paciens egy részletes, személyre szabott kiértékelést és ajánlást kap, amely betartásával magasabb energiaszint, jobb közérzet, optimális testsúly és testösszetétel lehet az eredmény. Szervezet optimálisan működhet, immunrendszered megerősödhet és a természetes egyensúly elérésével helyreállnak a test öngyógyító mechanizmusait.

Massage & kinesio tape

Egy fárasztó nap után, vagy mozgásszervi panaszok esetén az elite masszőrei teljes regenerálódást biztosítanak.

-      gyógymasszázs

-      sportmasszázs

-      wellness masszázs

-      köpöly kezelés

Komolyabb sérülés, izomhúzódás, ficam, gyulladás, vagy mozgásszervi akut és krónikus panaszok esetén egyedülálló kinesio-tape terápiaval segítünk a mielőbbi gyógyszermentes gyógyulásban.

Sportdiagnosztika

Sportolók egyéni versenyfelkészítésén és rehabilitációján túl (koordináció, készség és állóképesség fejlesztés) lehetőség van egyének és komplett csapatok sportdiagnosztikai vizsgálatára az alábbi mutatók feltérképezésével:

-      vérnyomás mérés

-      vér O2 szint mérés

-      fittségi index mérés VO2 max

-      maximális terhelhetőség meghatározás

-      anaerob töréspont meghatározás

-      egyéni pulzuszóna meghatározás

-      szegmentált testösszetétel mérés 25 adattal

-      szív stressz index mérés

O2 bár

Egy szintén egyedülálló szolgáltatás az elite fogadó és pihenőhelyiségében.

Az oxigénbár ötlete egyébként Amerikából és Japánból származik, ott már rendkívül népszerűek, mert a friss extra-oxigénnel és aromákkal dúsított levegőnek remek élettani hatásai vannak. Az oxigénbár nem csupán az oxigénhiányos állapotot szünteti meg, hanem remek lehetőség a kikapcsolódásra, a felfrissülésre, vagy akár egy baráti találkozóra is. Ez a gép felfrissít, megnöveli teljesítőképességünket, és még lazítani is segít a munkával töltött hétköznapokban.

A 92-96 százalékos tisztaságú oxigént kanülön vagy headseten keresztül inhalálhatjuk be.

Egy alkalommal 15-20 perces kúra ajánlott.

És, hogy mire jó ez? Feltölti a vér O2 szintjét Segít oldani a stresszt, az allergiát, növeli a sportteljesítményt, fokozza a renegerálódást, elmulasztja a fejfájást és a fáradtságot, és a daganatos megbetegedésekre is jótékonyan hat. Jó a másnaposságra, megszünteti az alkohol mellékhatásait, méregtelenítő, vértisztító, és élénkíti a rövid távú memóriát.

2015.10.10. - Elite nyílt nap! Gyere és éld át velünk Te is az elite érzést!

-      ingyenes próbaedzések 09:00 – 18:00

-      ingyenes előadás a genetikai típusú táplálkozásról -10:00

-      genetikai táplálkozási típus bemérés 11:00-17:00

-      ingyenes O2 bár kezelés

-      ingyenes járás, gerinc és ízületi mobilizáció vizsgálat

-      50%-os kedvezmény testösszetétel mérésre

Az ingyenes próbaedzésekre és a genetikai táplálkozástípus méréshez előzetes bejelentkezés szükséges a lenti elérhetőségeink valamelyikén!

Céljaink megvalósításában sokat segített, hogy az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program által, TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-1273  projekt keretében lehetőség adódott gyakornok alkalmazására és eszközbeszerzésre."

Velünk most beléphetsz az „elite” világába! Készen állsz a nyereményekre?

Gyere el nyíltnapunkra! Regisztráld magad nyereményjátékunkon a helyszínen és legyen tiéd a komplex állapotfelmérést tartalmazó, 10 alkalmas személyi edzés utalványunk!

Időpont: 2015.10.10. szombat 09:00-18:00

Helyszín: 9700 Szombathely, Kálvária u. 34. Alpok Egészségház

Nyitva tartás:

hétfő-péntek: 07:00 - 22:00

szombat: 08:30 - 19:00

vasárnap: bejelentkezés alapján

Elérhetőségeink:

Weblapunk: http://www.elitestudio.hu/" target="_blank"

Közösségi oldalunk: https://www.facebook.com/elite.studio.szombathely" target="_blank"

Tel:06/30/7732601

E-mail: [email protected]

Cím: 9700 Szombathely, Kálvária u. 34. – Alpok Egészségház

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!