Reklám

2016.12.11. 09:34

Már idén foglalja le jövő évi pihenését! (x)

15 százalékos kedvezmény a Thermal Hotel Balance****-ban!

A karácsonyt megelőző készülődés, vásárlás, sütés, főzés, a meghitt ünneplés, majd a fergeteges szilveszteri szórakozás után újult erővel és határozott célokkal vágunk neki az új esztendőnek. Azok, akik  a következő évben is meglepnék magukat, párjukat, családjukat egy kellemes wellness pihenéssel, még idén válasszanak a lenti Thermal Hotel Balance**** különleges csomagajánlataiból. Ha még ez év decemberében lefoglalja jövő évi pihenését 2017. március 31-ig, úgy az összes csomagajánlatból 15 százalék kedvezményt biztosít Lenti új négycsillagos szállodája.

A Thermal Hotel Balance**** saját wellness részlegében a finn-, aroma-, infraszauna és gőzkamra a kellemes lazítás élményét rejti, majd ezután a szomszédos Sky bár széles választékú teakínálattal és friss gyümölcsökkel várja vendégeit. A hotelbe érkezők a szálloda nyújtotta szolgáltatások mellett  élvezhetik a vele közvetlen összeköttetésben álló   fedett élményfürdő és a szaunacentrum pihentető szolgáltatásait. A lenti gyógyvíz Európa-szerte ismert. A 40 ezer éves nátrium-hidrogénkarbonátos gyógyhatású víz mozgásszervi, ízületi, gerinc- és hátproblémák kezelésére alkalmas. A fürdő egyedülálló különlegessége a szabadtéri Szent György Energiapark, ami  az emberi szervezetre jótékony hatású energiavonalak találkozási pontjaiban fekszik, s így  a vendégek a gyógyvíz és e különleges energetikájú hely együttes hatása miatt hatékonyabban tudnak pihenni, feltöltődni, gyógyulni.

A hotel ajánlatai közül a „Balance Hétköznapok", a „Balance Hétvége", valamint ezek különleges wellness szolgáltatásokkal és számos más benne foglalt lehetőséggel kibővítve feledtetik a hétköznapok stresszes rohanását, és segítenek megtalálni a test és a lélek tökéletes egyensúlyát.

A „Lenti kikapcsolódás" csomagajánlat a szálloda és a fürdő nyújtotta szolgáltatások mellett lehetőséget nyújt Lenti és a várost körülölelő Kerka-völgy számos természeti és kulturális értékének felkutatására. A környék rengeteg látnivalóval és kirándulási célponttal szolgál. Egyedülálló a szécsiszigeti vízimalom, a lendvai Vinárium-kilátó, vagy a látványos dobronaki orchideafarm.

Egy hét Lenti helyrebillenti! Talán többeknek ismerős ez a régi mondás, mely a város katonai múltjából maradt meg. Mára ez a gondolat a pihenéssel, kikapcsolódással, feltöltődéssel és az élménnyel kapcsolódik össze. A 8 nap/7 éjszakát tartalmazó csomagajánlatot választó vendégek egy Lentiben eltöltött hét után garantáltan újjászületnek.

Törekedjen teste és lelke egyensúlyának megteremtésére, megőrzésére! Töltődjön fel a Thermal Hotel Balance****-ban!

A foglalásnál hivatkozzon az előfoglalási kedvezményre!

Ajánlatkérés, információ:

www.balancehotel.hu

[email protected]

Tel.: 0692-630-590

Címkék#lenti

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!