Reklám

2016.06.15. 14:31

Okoseszközök és élmények sokasága a megújult Telenor üzletben (x)

A Telenor több újdonságát is az elsők között ismerhetik meg a vállalat szombathelyi ügyfelei. A városban májustól kétszer gyorsabban hipernetezhetnek, és ügyeiket is a Fő tér június 23-án nyíló, digitális élményekkel és okos eszközökkel gazdagított, megújuló üzletében intézhetik.

Megújuló bemutatóterem

A megújult üzlet számos újdonsággal várja a betérőket már a belépéskor: a korábbi sorszámkérés helyett minden ügyfelet személyesen fogadnak és keresztnevükön szólítják az ügyintézők. Az ügyfelek minden olyan terméket és szolgáltatást megtalálhatnak és kipróbálhatnak, amelyre szükségük lehet a digitális világban, legyen szó kapcsolattartásról, szórakozásról vagy akár a munka hatékonyságának növeléséről. Az élet különböző területei köré rendezve, számtalan okostelefon, okoseszköz és kütyü - mint például virtuális sisak, fitnesz- és okosórák, akciókamerák, okosmérleg - óriási választékát ismerhetik meg a látogatók a Telenor szolgáltatásaival együtt.

Az új üzletekben a várakozási idő is hasznosan telik, hiszen az ügyfelek a bejelentkezéskor megadott telefonszámra automatikus SMS-értesítést kapnak arról, ha hamarosan sorra kerülnek, így addig is felfedezhetik az új üzletet vagy tudják intézni ügyeiket a környéken. A MyTelenor alkalmazás segítségével pedig már akkor is be lehet jelentkezni az üzletbe, amikor az előfizető még csak az üzlet közelében jár.

Mutasd meg, mit jelent neked Szombathely!

Az üzletnyitás alkalmából a Telenor a szombathelyiek számára pályázatot indított „A mi Szombathelyünk” címmel. Erre 2016. június 24-ig olyan rajzzal, fotóval, verssel vagy prózai művel lehet jelentkezni, amely kifejezi, hogy mit jelent alkotójuk számára a város. A győztes pályamű készítője a Samsung idei csúcskészülékével, egy Galaxy S7-essel lesz gazdagabb. A pályázatról bővebb információ itt érhető el: https://www.telenor.hu/amiszombathelyunk

Kétszer gyorsabb mobilnet

Magyarországon Szombathelyen kívül egyelőre csak Győrben és Budapest belső kerületeiben érhető el a telenorosok számára a jelenleg leggyorsabb mobilinternetes platform az LTE Advanced. A Telenor május elejétől tizenkét szombathelyi bázisállomásán aktiválja az az akár 300 Mbps-os letöltési sebességre is képes technológiát. Ha erre alkalmas készülékkel rendelkeznek, a Telenor ügyfelei a megyeszékhelyen is automatikusan akár az eddigi 4G-s letöltési sebesség kétszeresével mobilinternetezhetnek. A dupla sebességhez semmit nem szükséges átállítani a készüléken vagy tarifacsomagot váltani, csupán egy, a technológiát támogató készülékkel és úgynevezett USIM-kártyával kell rendelkezni. Ezt az USIM-kártyát a június 23-án újra nyíló Fő téri Telenor bemutatóteremben is igényelhetik az ügyfelek, ahol mindenkit sok szeretettel várnak sok-sok digitális élménnyel és eszközzel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!