Rendőrségi

2015.08.31. 06:31

Az elmúlt 24 órában történt Vas megyében

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Vasúti Alosztályának járőrei és a helyi rendőrök igazoltattak 2015. augusztus 30-án négy külföldit a megyeszékhely belvárosában valamint kilenc külföldit a szombathelyi vasútállomáson.

Az intézkedéskor megállapították, hogy a négy szír, a négy bangladesi, az egy mali és a négy pakisztáni állampolgár nem tudta igazolni magyarországi tartózkodásának jogszerűségét és mindannyian Ausztriába akartak továbbutazni. A rendőrök a bevándorlókat előállították és ellenük tiltott határátlépés kísérlete miatt szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Egy nő kérte a rendőrség segítségét 2015. augusztus 30-án Szombathelyen, mert a Rohonci út egyik társasházában rongálás történt. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 28 éves K. Gábor szombathelyi lakos a ház bejárati ajtajának üvegét betörte. A rendőrök a férfit elfogták, előállították és kihallgatták. Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!