Rendőrségi

2011.02.07. 21:58

Baleset: anyát és lányát gázolták halálra (frissítve - részeg volt a sofőr)

Elfogta a rendőrség azt a gépkocsivezetőt, aki személyautójával halálra gázolt egy anyát és lányát Nagykállóban, majd a baleset után elmenekült a helyszínről. A férfi ittas volt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Ittas volt az a nagykállói autós, aki egy 51 éves asszonyt és 25 éves lányát gázolta halálra a kisvárosban.

A 44 éves férfi a hétfő esti gázolás után gyalogosan elmenekült a helyszínről. A rendőrök négy órán belül elfogták, kihallgatni viszont akkor ittassága miatt nem lehetett - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.    

A gázoló sofőrt a rendőrség őrizetbe vette.

 A 44 éves nagykállói lakost elfogása után vérvételre előállították a rendőrök, hogy tisztázzák az ittas vezetés gyanúját - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.    

A férfi autójával hétfő este egy gyalogosan közlekedő 51 éves asszonyt és 25 éves lányát gázolta el a Nyíregyházával szomszédos kisvárosban, s a két nő a helyszínen életét vesztette.    

A sofőr járművét hátrahagyva, gyalogosan menekült el a helyszínről, de később elfogták az utána nagy erőkkel kutató rendőrök. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!