Rendőrségi

2015.09.21. 16:33

Bizonyítottak a Vas megyei helyszínelők

Bakonybél - A regionális verseny legjobbjai Lovasberény után Bakonybélben is bizonyítottak: a szombathelyi rendőrök két első és egy második helyet szereztek az országos balesethelyszínelői versenyen.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szervezésében lebonyolított többnapos országos rendezvényen a Szombathelyi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának helyszínelő és balesetvizsgálói képviselték Vas megyét. Az elméleti, valamint gyakorlati feladatokból álló megmérettetést követő eredményhirdetésen Forjan Sebastián és Puklér András (mindketten címzetes rendőr törzszászlósok) csapatversenyben a dobogó második fokára állhattak fel.

Helyszínelők: Forjan Sebastián és Puklér András munka közben. Fotó: VMRFK

A szakmai gyakorlati munkát tekintve a vasiak teljesítettek a legjobban. A szombathelyi versenyzők az intézkedéstaktikai feladat megoldása során is brillíroztak, ott szintén az első helyen zártak. A vasi páros tavaly a harmadik helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!