Rendőrségi

2015.09.22. 13:34

Biztonság jövet-menet - A kerékpárok kötelező tartozékait vizsgálták a rendőrök

Lukácsháza – A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az egyik Vas megyei vállalat dolgozóinak segítettek a biztonságos közlekedésben.

Vadas Krisztina

A Közlekedj biztonságosan munkába jövet-menet program keretében látogattak el a rendőrség munkatársai a lukácsházi gyár parkolójába kedd délután. Még műszakváltás előtt mentek, hogy az érkező és a távozó dolgozóknak is szolgáljanak jó tanácsokkal a biztonságos közúti kerékpáros közlekedésre vonatkozóan.

A rendőrök minden biciklis járművét átvizsgálták, de előtte tudását is tesztelték: megkérdezték, tudja-e, melyek a kötelező tartozékok. Akinél hiányosságot fedeztek fel, annak ajándékba adták a szükséges eszközt.

– A munkavállalóink tíz százaléka választja a kerékpáros közlekedést, főleg azok, akik a környező falvakból jönnek. Nagyon örültünk a rendőrség megkeresésének, mert eddig is komoly hangsúlyt fektettünk a munkavállalók biztonságára, aminek a munkába járás is része – mondta Varga Zoltán, a gyár HR-vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!