Rendőrségi

2017.01.10. 11:48

Bűnözéshez, balesethez is túl hideg van? Csak egyetlen koccanás volt a megyében

A rendőrségi összesítésből úgy tűnik, az autósok megfogadták a hatóságok figyelmeztetéseit és óvatosan közlekedtek, miközben, úgy tűnik, a bűnözéshez is túl hideg van. Közben hosszú napok után először nem figyelmeztet semmi rendkívülire a meteorológiai szolgálat.

Bakos Ágnes

Csendesen kezdődött a hét a Vas megyei utakon: 24 óra alatt mindössze egyetlen közlekedési baleset történt. A karambolban senki nem sérült meg, csak anyagi kárral járt. Az azt megelőző 24 óra statisztikája is óvatos autósokat mutat: akkor négy kisebb baleset történt, akkor sem sérült meg senki.

A rendőrségi összesítésből az is látszik, hogy a bűnözéshez is túl hideg van: egy személyt értek tetten bűncselekmény elkövetésén, más elfogás vagy előállítás nem történt.

A múlt hét szerda óta a legcsendesebb nap áll előttünk az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint. A hideg egyelőre nem enged, de sem havazás, sem szél, sem hófúvás miatt nem érvényes meteorológiai riasztás vagy figyelmeztetés Vas megyére (egyelőre).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!