Rendőrségi

2015.06.12. 09:55

Bedöngetett a műhelybe a kamion Pósfán (fotókkal frissítve)

Pósfa - Nagy kárt okozott egy kavicsszállító kamion az egyik pósfai családi háznál. Összetört két kocsit és az udvaron álló műhelyt.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Úgy tudjuk, ittas volt annak a kamionnak a sofőrje, ami egy műhelyépületbe hajtott be péntek dél körül Pósfán. A kamion előtt egy másik kamion fékezett, mivel balra akart kanyarodni. A mögötte jövő másik teherautó sofőrje ezt későn vette észre, balra rántotta a kormányt, lehajtott az útról, nekiütközött két autónak, majd egy műhely falát áttörve a másik oldalon jött ki.

Szerencsére a műhelyben nem tartózkodott épp senki, így személyi sérülés nem történt.

A kamion sofőrjét a rendőrök őrizetbe vették.

Nemcsak a műhely falait döntötte ki, hanem összetörte a benti gépeket is. Úgy tudjuk, hogy ez egy viszonylag új, műanyag ablakokat gyártó műhely. A kamion az udvaron álló két autót összetörte, az egyik a tulajdonosé, a másik valószínűleg egy ügyfélé.

Sárvárról és Szombathelyről riasztották a hivatásos tűzoltókat, az épületet és a járműveket áramtalanították, a ház közműhálózata megsérült.

Megszűnt az útlezárás délutánra

Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés a 86-os számú főútvonal balesettel érintett szakaszán, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást 2015. június 12-én 13 óra 5 perckor feloldották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!