Rendőrségi

2015.03.22. 10:35

Csendháborítás, lopás - Rendőrségi hírek Vas megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem történt.

A rendőrök két személyt állítottak elő 2015. március 21-én. Csákánydoroszló településről csendháborítás szabálysértés tovább folytatása miatt egy körmendi férfit, Sárvárról tulajdon elleni szabálysértés - kerékpár lopás - elkövetése miatt egy helyi férfit állítottak elő a rendőrök, ellenük szabálysértési eljárás indult.

A celldömölki rendőrök lopáson értek tetten két személyt 2015. március 21-én. A tehergépkocsival közlekedő helyi férfiak nem tudtak elszámolni a jármű rakterében lévő nagyobb mennyiségű akácfa eredetéről. A 27 éves, M. Attila és a 60 éves, S. István celldömölki lakost a rendőrök elfogták és előállították. Ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Celldömölki Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!