Rendőrségi

2014.10.16. 06:03

Cserbenhagyót keres a Vas megyei rendőrség

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, eljárást folytat cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt, ismeretlen személlyel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint ez idáig ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, szürke színű személygépkocsival közlekedett a 8638-as számú úton, Acsád felől Bük irányába 2014. október 1-jén 8 óra 20 perc körüli időben. Haladása során, feltehetően a kellő körültekintést elmulasztva, megkezdte az előtte közlekedő személygépkocsi előzését, áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol egy szombathelyi férfi tartott gépkocsijával Bük felől Acsád irányába. Az Opel vezetője az ütközés elkerülése érdekében jobbra kormányozta járművét, az útpadkára sodródott és végül az érintett útszakasz 10+728 kilométerszelvénynél, a menetiránya szerinti jobb oldalon található árokba csapódva állt meg. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Az ismeretlen típusú jármű vezetője megállás nélkül távozott a helyszínről.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esetet látta, vagy a baleset körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú" ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16 óra között, péntek: 8-13 óra között), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Segítségüket köszönjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!