Rendőrségi

2014.12.07. 08:48

Csoportos garázdaság Pankaszon és Szombathelyen

Az elmúlt huszonnégy órában történt.

Három helyi nőt állítottak elő a rendőrök a Pankaszon megrendezett bálról 2014. december 6-án, mivel megalapozott a gyanú, hogy előzetes szóváltást követően bántalmaztak egy pankaszi férfit és az ő védelmére kelt másik két helyi lakost. Az incidens során az elsődleges orvosi vélemények szerint ketten könnyebben sérültek. A 23 éves, H. Viviennel; a 34 éves, S. Erikával és a 49 éves, H. Gizellával szemben csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Körmendi Rendőrkapitányság.

A pankaszi művelődési ház. Fotó: Szendi Péter

Az egyik szombathelyi szórakozó hely előtt vitatkozott össze egy pécsi, egy szombathelyi, egy budapesti és egy sárvári férfi 2014. december 7-én. A szóváltás végül tettlegességbe torkollott, ezért a járőrök előállították a 21 éves, V. Viktort; a 23 éves, M. Rolandot; a 25 éves, D. Gábort és a 26 éves, K. Lászlót. A gyanúsítottak kihallgatása jelenleg is folyamatban van. A Szombathelyi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!