Rendőrségi

2014.07.13. 06:36

Dezodort akart lopni a boltból

Az egyik szombathelyi üzletben értek lopáson egy helyi lakost szombaton. A nő két dezodorral kísérelt meg fizetés nélkül távozni, ezért előállították és kihallgatták.

Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Egy helyi lakossal szemben intézkedtek a járőrök Szombathely egyik utcájában szombaton, mivel a 28 éves férfi előzetes szóváltást követően bántalmazott egy másik személyt. A sértett az ütés következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. K. Istvánt előállították és kihallgatták. Vele szemben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A táplánszentkereszti körzeti megbízottak állítottak elő két szombathelyi lakost Vasszécseny egyik utcájából szombaton, mivel előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazták egymást. A 22 éves és a 27 éves férfit a rendőrök kihallgatták. Sz. Ernővel és K. G. Gergellyel szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Címkék#lopás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!