Rendőrségi

2015.03.06. 07:52

Elfogták a tolvajokat a szombathelyi rendőrök

Szombathely - Fél órán belül kaptak el három tolvajt a rendőrök Szombathelyen.

Az egyik szombathelyi áruházban értek lopáson egy telekesi és egy körmendi lakost 2015. március 5-én. A 27 éves T. Krisztián és a 31 éves T.-né C. Szabina különböző ruhaneműkkel kísérelt meg fizetés nélkül távozni. A gyanúsítottakat a rendőrök előállították és kihallgatták. Az intézkedés során kiderült, hogy már korábban is követtek el hasonló cselekményeket, ezért velük szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A bejelentéstől számított fél órán belül a Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták azt a helyi lakost, aki a télikert ablakán található fólia kiszakítását és a ház alagsori ablakának befeszítését követően jutott be egy szombathelyi ingatlanba 2015. március 6-án. A megalapozott gyanú szerint a 28 éves férfi karórát és különböző ruhaneműket vitt el a lakásból. A rendőrök B. Bálintnál megtalálták az eltulajdonított értékeket. A férfit előállították és kihallgatták. Vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!