Rendőrségi

2014.11.25. 12:47

Elindult a toborzás a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén

A rendőrség tiszthelyettesi állománykategóriája megfelelő létszámú utánpótlásának biztosítása érdekében a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén is toborzási tevékenység indul.


A fiataloknak a rendőri pálya iránti érdeklődésük felkeltésére, vagy a már kialakult motivációjuk megerősítésére irányuló toborzás a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola által, 2014. november 26-ra szervezett nyílt nappal veszi kezdetét. A szakközépiskola bemutatkozását követően, a rendőrszakma iránt elkötelezetteket a Körmendi Rendőrkapitányság vezetése és munkatársai is várják a rendőrkapitányság épületében tartandó kötetlen beszélgetésre.

A rendőrkapitányságok által ütemezett nyílt napok időpontjait, továbbá a helyi kapcsolattartók névsorát és elérhetőségét a letölthető dokumentumok tartalmazzák.

A rendőr szakképzés felvételi követelményeire és eljárási rendjére vonatkozó információkról a csatolt dokumentumokban tájékozódhatnak az érdeklődők.

Várjuk a rendőri hivatást élethivatásként választó érdeklődők jelentkezését!

Címkék#toborzás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!