Rendőrségi

2014.10.02. 10:34

Előzetesben a kerítő

Egy szombathelyi lakásban csaptak le a rendőrök a gyanúsítottra.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai szombathelyi lakásán fogták el a 43 éves férfit 2014. szeptember 30-án. A megalapozott gyanú szerint G. Norbert 2013. novemberétől interneten keresztül, pénzbeli ellenszolgáltatásért hirdetett lányokat szexuális szolgáltatás céljából. A rajtaütéskor a rendőrök négy nőt, köztük egy fiatalkorút találtak a férfi lakásán.

A kihallgatások során megalapozottá vált a gyanú, hogy az ingatlanban tartózkodókon kívül a férfi további lányokat is szervezett hasonló célokra. G. Norbertet kihallgatták és őrizetbe vették, majd indítványozták a gyanúsított előzetes letartóztatásának kezdeményezést. A Szombathelyi Járásbíróság 2014. október 2-án előzetes letartóztatásba helyzete a férfit.

Az ügyben a Szombathelyi Rendőrkapitányság kerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!