Rendőrségi

2014.10.16. 08:31

Elsodorta a gyalogost

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, eljárást folytat cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt, ismeretlen személlyel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint ez idáig ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, Skoda típusú személygépkocsival közlekedett Szombathelyen az Akacs Mihály utca felől a Sörház utca irányába 2014. augusztus 23-án 20 óra körüli időben. A Petőfi Sándor utcából a Sörház utcába történő kanyarodásakor járművével elsodort egy, neki balról jobbra a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen közlekedő gyalogost. A nő az ütközés következtében az úttestre esett.

A Skoda vezetője először megállt, majd miután a gyalogos felkelt az úttestről, ismeretlen helyre távozott.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esetet látta, vagy a baleset körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú" ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16 óra között, péntek: 8-13 óra között), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Segítségüket köszönjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!