Rendőrségi

2014.05.13. 11:17

Elütött egy gyermeket - A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja

A Szombathelyi Rendőrkapitányság eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, S. Klára oroszi lakossal szemben.

A rendelkezésre álló információk szerint a 35 éves nő Daewoo Nubira típusú személygépkocsijával közlekedett Szombathelyen a Dolgozók útján, az Aranypatak utca felől a Kassák Lajos utca irányába 2014. március 3-án 17 óra 45 perc körüli időben. A Kassák Lajos utcába történt bekanyarodása során elütött egy, a kijelölt gyalogátkelőhelyen áthaladni szándékozó gyermeket.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság a közlekedési baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri, hogy akik a történteket látták, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek, hívják a 06/30/986-9257-es telefonszámot, vagy névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést a „Telefontanú" ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16 óra között, péntek: 8-13 óra között), vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén! Kifejezetten várják azon gépjármű vezetőjének a jelentkezését, aki a gyermeket a gyalogátkelőhelyen átengedte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!